Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politielaboratorium in truck 60418

De LEGO set 60418 is een politielaboratorium in een truck, inclusief 2 verdiepingen en spannende functies. Het bevat werkplekken, bewakingsschermen, een microscoop en een forensische scène. De set bevat minifiguren van politieagenten, een wetenschapper en boeven. Het wordt geleverd met gedrukte bouwinstructies en 3D-instructies in de LEGO Builder app. Deze set kan worden gecombineerd met andere LEGO City sets. Ga op avontuur en help de agenten om de boeven te vangen!

Waar is LEGO Politielaboratorium in truck 60418 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
674
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60418
lego insiders punten icoon
357
punten

Er is een grote ontsnapping geweest in LEGO® City en de voortvluchtige boeven zijn overal aanwezig! Maar maak je geen zorgen, want de dappere agenten van het LEGO® City Politielaboratorium in truck (60418) zijn klaar voor actie. Deze te gekke truck is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar en zit boordevol spannende functies.



In het politielaboratorium van 2 verdiepingen hebben de agenten alles wat ze nodig hebben om de boeven op te sporen. Er zijn werkplekken waar ze bewijsmateriaal kunnen onderzoeken, bewakingsschermen om verdachte activiteiten in de gaten te houden, en zelfs een microscoop om sporen te analyseren. En laten we vooral het koffiezetapparaat niet vergeten, want het is belangrijk om alert te blijven tijdens deze missie!



Maar dat is nog niet alles. Deze set bevat ook een forensische scène waar de agenten bewijsmateriaal kunnen verzamelen en analyseren. En als ze echt door het terrein willen scheuren, kunnen ze gebruik maken van de quad van de boeven. Maar wees op je hoede, want deze boeven zijn slim en zullen er alles aan doen om uit handen van de politie te blijven.



De LEGO City politieset wordt geleverd met minifiguren van 2 stoere politieagenten, 1 briljante wetenschapper en 2 slimme boeven. Met deze verschillende personages kunnen kinderen eindeloze avonturen bedenken en naspelen. Wie zal er uiteindelijk aan het langste eind trekken, de boeven of de agenten? Dat is aan jou om te beslissen!



En het allerbeste? Deze set wordt geleverd met gedrukte bouwinstructies die stap voor stap laten zien hoe het politielaboratorium moet worden gebouwd. Maar dat is niet alles, want er zijn ook 3D-instructies beschikbaar in de LEGO Builder app. Met deze app kunnen kinderen de modellen vanuit elke hoek bekijken en inzoomen op de details tijdens het bouwen. Hoe cool is dat?



LEGO City is de stad waar alles kan gebeuren! Met LEGO City sets kunnen kinderen hun eigen wereld creëren vol avontuur, actie en plezier. De sets bevatten coole voertuigen, realistische gebouwen en grappige personages die de verbeelding van kinderen prikkelen.



En het beste van alles is dat deze politiespeelset kan worden gecombineerd met andere LEGO City sets om een hele stad te bouwen. Voeg meer politievoertuigen toe, bouw een politiebureau of creëer je eigen spannende achtervolgingsscène. Met LEGO City zijn de mogelijkheden eindeloos!



Dus ga op avontuur met de LEGO® City Politielaboratorium in truck (60418) en help de agenten om de voortvluchtige boeven te vangen. Wees snel, slim en vastberaden, want alleen jij kan de stad veilig houden!

Laatste update: 2024-01-11 22:16:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60306

Winkelstraat

foto van lego set60310

Kip stuntmotor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.