Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politiegevangeniseiland 60419

LEGO set 60419, LEGO City Politiegevangeniseiland, biedt een avontuur vol actie met een gevangenis op een klif, een helikopter, politieboot, speedboat, rubberboot, 3 politieagenten, 4 gevangenen, een politiehond en zelfs een haai. Ontdek geheime tunnels, een indrukwekkende entreehal en een wasruimte. Met de LEGO Builder app kun je je bouwavontuur naar een hoger niveau tillen. Geschikt voor jong en oud, avontuur en plezier gegarandeerd!

Waar is LEGO Politiegevangeniseiland 60419 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
980
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60419
lego insiders punten icoon
650
punten

Welkom op LEGO® City Politiegevangeniseiland, de plek waar enkele van de meest gevaarlijke boeven van de stad hun dagen slijten... tenminste voor nu! Deze fantastische speelgoedset zit boordevol actie en avontuur en biedt een gevangenis op een klif die barst van de spannende kenmerken en mogelijkheden. Met een helikopter, politieboot, speedboot, rubberboot, 3 politieagenten, 4 gevangenen, een politiehond en zelfs een haai, brengt LEGO® City Politiegevangeniseiland het ultieme politieverhaal tot leven.

Ontdek de geheimen van deze indrukwekkende gevangenis, die allerlei leuke details bevat. Een controlekamer waar de politieagenten alle boeven in de gaten kunnen houden, een gezellige kantine waar de agenten even kunnen ontspannen, een indrukwekkende entreehal die een eerste indruk geeft van de magie die hier gaande is, een binnenplaats met een mysterieus ontsnappingsluik, een hondenkennel waar de politiehond zijn vaardigheden kan tonen, een cel met comfortabele bedden voor de gevangenen en zelfs een geheime ontsnappingstunnel die leidt naar een oude verlaten mijn. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een handige wasruimte waar de boeven hun kleren kunnen wassen nadat ze hebben genoten van het avontuur van hun leven.

Maar de actie stopt hier niet. Op het LEGO® City Politiegevangeniseiland vind je ook een helikopterplatform dat het mogelijk maakt om van bovenaf naar alle gebeurtenissen te kijken en snel in te kunnen grijpen wanneer dat nodig is. En vergeet de klif niet, met zijn losse rots die kan worden gebruikt voor een spectaculaire explosieve ontsnapping. Alles is tot in de kleinste details ontworpen om jonge bouwers en fans van avontuur mee te slepen in de spannende wereld van LEGO® City Politiegevangeniseiland.

Maar dat is nog niet alles. LEGO® City Politiegevangeniseiland biedt ook de mogelijkheid om je bouwavontuur naar een hoger niveau te tillen met de LEGO Builder app. Download de app en breng je bouwervaring naar een hoger niveau. Houd je bouwvoortgang bij, zoom in en bekijk de sets in 3D vanuit alle hoeken terwijl je aan het bouwen bent. Zo krijg je een nog beter beeld van de geweldige modellen die je aan het creëren bent.

LEGO® City Politiegevangeniseiland is niet zomaar een speelgoedset. Het is een avontuur op zich, waarbij jong en oud worden meegenomen in een wereld vol actie en spanning. De set is perfect voor jongeren die dromen van het worden van een politieagent en willen ervaren hoe het is om boeven op te sluiten. Maar ook volwassen fans van LEGO zullen genieten van de gedetailleerde kenmerken en het unieke bouwplezier dat deze set biedt.

Dus waar wacht je nog op? Neem de uitdaging aan en ga mee op avontuur op LEGO® City Politiegevangeniseiland. Vang boeven, breng de orde terug in de stad en laat je fantasie de vrije loop. Bouw je eigen politiehelikopter, stuur je agenten op pad in de politieboot, race over het water in de speedboot en houd je ogen open voor de gevaarlijke haai. Met LEGO® City Politiegevangeniseiland zijn de mogelijkheden eindeloos en is avontuur altijd binnen handbereik!

Laatste update: 2024-01-11 22:26:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60260

Luchtrace

foto van lego set60223

Maaidorser transport

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.