Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Seaside Harbor with Cargo Ship 60422

Stap aan boord van de LEGO® City Seaside Harbor met Cargo Ship bouwset (60422) en breng de haven tot leven voor kinderen vanaf 8 jaar. Til containers met de speelgoedkraan, verken de haven met winkels en restaurants en creëer je eigen havenverhalen. Inclusief 8 minifiguren voor rollenspel. Bouwplezier met digitale instructies in de LEGO Builder app. Vaar naar avontuur met deze creatieve set!

Waar is LEGO Seaside Harbor with Cargo Ship 60422 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60422
lego insiders punten icoon
715
punten


Kom aan boord van de LEGO® City Seaside Harbor met Cargo Ship bouwset (60422) en breng een gezellige haven sfeer naar het spel van kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Met behulp van de speelgoedkraan kunnen kinderen containers van het LEGO schip tillen en genieten van het toeristische gebied van de haven met een winkel, een visrestaurant en een strand. De set bevat ook een kleiner speelgoedbootje en een waterscooter, plus 8 minifiguren voor rollenspel en verhalenvertelling.

Deze creatieve bouwset bevat een stapsgewijze gedrukte bouwgids en 3D-instructies in de LEGO Builder app - een digitale bouwpartner met intuïtieve zoom- en draaigereedschappen waarmee kinderen modellen vanuit alle hoeken kunnen visualiseren tijdens het bouwen.

LEGO City sets bevatten coole voertuigen, realistische structuren en leuke personages die inspireren zonder grenzen. Kinderen kunnen deze LEGO City set toevoegen aan andere sets (afzonderlijk verkrijgbaar) uit het LEGO City assortiment om de wereld van speelmogelijkheden uit te breiden.

Stap aan boord van het avontuur en ontdek alle spannende mogelijkheden die deze LEGO set te bieden heeft. Word kapitein van je eigen schip of geniet van een heerlijke maaltijd in het visrestaurant aan de kade. Met deze set kunnen kinderen en volwassenen hun eigen havenverhalen creëren en tot leven brengen.

Zeil weg naar creativiteit en speelplezier met de LEGO City Seaside Harbor met Cargo Ship bouwset. Waar wacht je nog op? Zet koers naar avontuur en bouw je eigen havenwereld met deze geweldige LEGO set (60422) die klaar staat om ontdekt te worden. Veel bouwplezier!

Laatste update: 2024-05-10 15:55:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.