Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Downtown Streetcar and Station 60423

Stap in de wereld van LEGO City met de spannende Downtown Streetcar and Station set (60423)! Perfect voor jongeren vanaf 7 jaar, deze kleurrijke tramwagen en station set bevat 6 minifiguren en biedt eindeloos speelplezier. Met gedetailleerde bouwhandleiding en 3D instructies in de LEGO Builder app. Perfect cadeau voor verjaardagen! Combineer met andere LEGO City sets voor nog meer speelplezier.

Waar is LEGO Downtown Streetcar and Station 60423 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
811
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60423
lego insiders punten icoon
585
punten

Stap in de wereld van LEGO City met de spannende Downtown Streetcar and Station set (60423)! Deze set is perfect voor jongeren vanaf 7 jaar en ouder die dol zijn op tramwagens en speelgoedtreinen. De kleurrijke tramwagen heeft 2 bestuurderscabines, een helder interieur met stoelen en dubbele instapdeuren. De station bevat een gezellige koffieshop en een passagiersplatform met loopbruggen. Daarnaast zijn er 6 minifiguren inbegrepen voor eindeloos speelplezier en verhalen, waaronder een karakter met een geleidehond en een karakter in een rolstoel.


Met de gedetailleerde bouwhandleiding en 3D instructies in de LEGO Builder app, kunnen kinderen stap voor stap hun eigen tramwagen en station bouwen. De app biedt handige zoom- en draaifuncties, zodat kinderen het model vanuit alle hoeken kunnen bekijken terwijl ze bouwen.


LEGO City sets zijn geweldige cadeaus voor verjaardagen of feestdagen. Met coole voertuigen, realistische gebouwen en leuke personages bieden ze eindeloze speelmogelijkheden. Kinderen kunnen deze tramwagen toevoegen aan andere LEGO City sets (apart verkrijgbaar) om de creatieve mogelijkheden van de stad uit te breiden.

Laatste update: 2024-05-01 15:32:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.