Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jungle Explorer Water Plane 60425

Ontdek de jungle met LEGO City Jungle Verkenner Water Vliegtuig (60425)! Inclusief watervliegtuig, jungle grot, ontdekkingsreizigers, kikker en krokodillen. Met gedrukte bouwhandleiding en 3D-instructies via de LEGO Builder app. Ideaal als cadeau voor creatieve kinderen en avonturiers. Voeg deze set toe aan je LEGO City collectie voor uren speelplezier!

Waar is LEGO Jungle Explorer Water Plane 60425 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
177
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60425
lego insiders punten icoon
149
punten

Verwen je kleine avonturier met deze LEGO® City Jungle Verkenner Water Vliegtuig (60425) speelset voor kinderen vanaf 6 jaar, met een speelgoed watervliegtuig en een jungle grot omgeving. Er zijn ook 2 ontdekkingsreiziger minifiguren, een kikker figuur en 3 krokodil actiefiguren, waaronder een baby krokodil, voor fantasierijk spel en verhalen vertellen.

Deze LEGO ontdekkingsreiziger speelgoedset bevat een stapsgewijze gedrukte bouwhandleiding en 3D-instructies in de LEGO Builder app - een digitale bouwpartner met intuïtieve zoom- en draaigereedschappen waarmee kinderen modellen vanuit alle hoeken kunnen visualiseren terwijl ze bouwen.

LEGO City sets maken geweldige creatieve cadeaus voor kinderen, met coole speelgoedvoertuigen, realistische structuren en leuke personages die inspireren tot grenzeloos fantasierijk spel. Kinderen kunnen deze jungle dierenspeelset toevoegen aan andere sets (apart verkrijgbaar) uit het LEGO City assortiment om de wereld van speelmogelijkheden uit te breiden.

Stap in de wereld van LEGO City en maak je klaar voor avontuur met deze spannende Jungle Verkenner Water Vliegtuig set (60425)! Verken de geheimen van de jungle en ontdek verborgen schatten met de dappere ontdekkingsreizigers. Vlieg hoog boven de bomen met het watervliegtuig en land voor een spannend avontuur in de jungle grot. Let op voor de krokodillen die op de loer liggen en de kikker die je pad kruist!

Met uren speelplezier en eindeloze mogelijkheden voor verhalen vertellen, is deze LEGO City set een must-have voor avontuurlijke kinderen en volwassenen die graag creatief bezig zijn. Van het bouwen van het vliegtuig tot het verkennen van de jungle, deze set zorgt voor urenlang vermaak voor het hele gezin. Voeg deze set toe aan je LEGO City collectie en maak je klaar voor een avontuurlijke reis naar de Jungle Verkenner!

Laatste update: 2024-05-10 15:58:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.