Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jungle Explorer Off-Road Truck 60426

Duik in avontuur met LEGO City Jungle Ontdekker Off-Road Truck set (60426). Bouw stoere truck, ontdek jungle met tijgers en verborgen schatten. Inclusief gedrukte bouwhandleiding en 3D instructies in LEGO Builder app. Combineer met andere sets voor extra speelmogelijkheden. Haal het avontuur in huis en beleef urenlang spelplezier!

Waar is LEGO Jungle Explorer Off-Road Truck 60426 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
314
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60426
lego insiders punten icoon
227
punten


Stap in de wereld van avontuur met de LEGO® City Jungle Ontdekker Off-Road Truck speelset (60426) voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze stoere speelgoedtruck met robuuste banden en een beweegbare cameraboom neemt jouw jonge ontdekkingsreiziger mee naar het hart van de jungle voor epische safari avonturen met tijgers. De set bevat ook een jungle grot setting, speelgoed drone, 3 ontdekkingsreizigers minifiguren en een tijger figuur voor verhalen en fantasierijk spel.

Deze LEGO jungle set bevat een stapsgewijze gedrukte bouwhandleiding en 3D instructies in de LEGO Builder app - een digitale bouwpartner met intuïtieve zoom- en draaigereedschappen waarmee kinderen modellen vanuit alle hoeken kunnen visualiseren terwijl ze bouwen.

LEGO City sets zijn geweldige cadeaus voor de feestdagen en verjaardagen voor kinderen, met coole voertuigen, realistische structuren en leuke personages die inspireren tot eindeloos fantasierijk spel. Kinderen kunnen deze LEGO City speelset combineren met andere sets (apart verkrijgbaar) uit het LEGO City assortiment om de wereld van speelmogelijkheden uit te breiden.

Laat de avonturier in jou naar boven komen met deze Jungle Ontdekker Off-Road Truck set van LEGO City. Ga op safari in de jungle, ontdek verborgen schatten, en beleef spannende avonturen met dit geweldige bouwpakket. Met de stoere truck en de diverse accessoires ben jij helemaal klaar voor een ontdekkingsreis vol actie en avontuur.

Met deze LEGO set kunnen zowel jongeren als volwassenen hun creativiteit de vrije loop laten. Bouw je eigen jungle wereld en laat je verbeelding de vrije loop. Met de gedetailleerde instructies en de handige bouw-app wordt het bouwproces een fluitje van een cent. Ga samen op pad met de dappere ontdekkingsreizigers en beleef de wildste avonturen in de LEGO City jungle.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de jungle en beleef urenlang speelplezier met de LEGO City Jungle Ontdekker Off-Road Truck set. Met dit unieke bouwpakket creëer je je eigen spannende jungle avonturen en word je de held van het verhaal. Ben jij klaar voor het avontuur van je leven? Met LEGO City ben jij altijd klaar voor nieuwe ontdekkingen en verrassingen. Koop nu de LEGO City Jungle Ontdekker Off-Road Truck set en begin aan je eigen avontuurlijke reis!

Laatste update: 2024-05-10 15:52:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.