Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ruimtebouwmecha 60428

Duik de ruimte in met de LEGO City Ruimtebouwmecha (setnummer 60428)! Deze futuristische speelgoedmecha bevat een dappere piloot, indrukwekkende armen en grote voeten waarmee hij elk terrein kan bedwingen. Met de bijgeleverde bouwrobot, planeetomgeving en kristalelementen kan je je eigen buitenaardse wereld creëren. Ontdek ook de LEGO Builder app voor nog meer bouwplezier. Breid je set collectie uit en beleef legendarische ruimteavonturen. Ontdek de grenzen van het universum met LEGO City!

Waar is LEGO Ruimtebouwmecha 60428 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
140
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60428
lego insiders punten icoon
71
punten

Stap in de wereld van LEGO® City en maak je klaar voor een buitenaards bouwavontuur! Met de LEGO® City Ruimtebouwmecha (setnummer 60428) worden de dromen en fantasieën van jongens en meisjes van 6 jaar en ouder werkelijkheid. Deze futuristische speelgoedmecha is ontworpen voor urenlang speelplezier vol actie en avontuur.



Met zijn indrukwekkende armen, uitgerust met een hamer en een klauw, is deze bouwmecha klaar om de ruimte te veroveren. De minifiguur van de dappere piloot past perfect in de cockpit, klaar om de mecha van binnenuit te besturen en de verste planeten te verkennen. En met zijn grote voeten kan deze mecha zelfs de ruigste terreinen aan, waardoor geen enkele plek onbereikbaar is!



Maar dat is nog niet alles! Want met de bijgeleverde bouwrobot, planeetomgeving en kristalelementen is de speelmogelijkheid eindeloos. Creëer je eigen buitenaardse wereld en bedenk de spannendste avonturen in de ruimte. De LEGO® City Ruimtebouwmecha laat jouw verbeelding tot nieuwe hoogten stijgen!



En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de LEGO Builder app nóg meer uit je bouwavontuur halen. Ontdek nieuwe speelgoedsets, sla ze op en houd precies bij welke modellen je al gebouwd hebt. Dankzij de 3D-functie van de app kun je je modellen vanuit alle hoeken bewonderen en zelfs inzoomen om geen enkel detail te missen. Met de LEGO Builder app wordt bouwen pas echt magisch!



LEGO City ruimtesets zijn niet alleen supergaaf om mee te spelen, maar ook nog eens ontzettend realistisch. De voertuigen zijn tot in detail uitgewerkt, de gebouwen zijn levensecht en de personages zijn stuk voor stuk inspirerend. Daardoor kun je eindeloos combineren en je eigen avonturen bedenken. Met de LEGO® City Ruimtebouwmecha kun je jouw set collectie uitbreiden en nog meer legendarische ruimteavonturen beleven!



Laat je fantasie de vrije loop en verken de grenzen van het universum met LEGO® City. Of je nu de heldhaftige piloot van de Ruimtebouwmecha wilt zijn, bouwvoertuigen wilt besturen, je eigen ruimtestation wilt bouwen of een buitenaardse planeet wilt ontdekken - met LEGO® City kan het allemaal. Deze speelsets bieden eindeloos speelplezier voor jong en oud!



Dus waar wacht je nog op? Duik de ruimte in met de LEGO® City Ruimtebouwmecha en beleef een avontuur dat je nooit zult vergeten. Ga op missie, verken planeten en ontdek nieuwe werelden. Alles is mogelijk in de wereld van LEGO® City!



*LEGO, het LEGO logo, de minifiguur, DUPLO, BIONICLE, het FRIENDS logo, het MINIFIGUREN logo, NINJAGO, MINDSTORMS en NEXO KNIGHTS zijn handelsmerken van de LEGO Groep. ©2022 De LEGO Groep. Alle rechten voorbehouden. Het LEGO logo en LEGO® City zijn geregistreerde handelsmerken van de LEGO Groep.


Laatste update: 2024-01-11 22:38:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006376

Chirurg tassenhanger

foto van lego set60083

Sneeuwtruck

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.