Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ruimteschip en ontdekking van asteroïde 60429

Met de LEGO set 60429, ontdek je avonturen in de ruimte. Bouw het ruimteschip en de asteroïdegedeelten en ga op reis naar buitenaardse werelden. Deze set, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, stimuleert de creativiteit en bouwvaardigheden. Combineer deze set met andere ruimte-LEGO sets voor eindeloos speelplezier! Koop nu en beleef jouw buitenaardse avontuur!

Waar is LEGO Ruimteschip en ontdekking van asteroïde 60429 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
126
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60429
lego insiders punten icoon
130
punten

Ontdek het avontuur in de ruimte met de 4+ LEGO® City Ruimteschip en ontdekking van asteroïde (60429) speelset! Samen met je kleine astronaut kun je op reis gaan naar buitenaardse werelden en spannende ontdekkingen doen. Deze set bestaat uit een ruimteschip en twee asteroïdegedeelten: een laboratorium en een opgravingsgebied met een handige kraan. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je er ook nog twee ruimteminifiguren bij, een alien en een kristalrijke meteoriet. Zo kunnen jullie de meest fantasierijke verhalen beleven!



Deze LEGO set is speciaal ontworpen voor kinderen die graag doen alsof. Het is eenvoudig te bouwen en daardoor een ideaal cadeau. Bovendien bevat de set een LEGO startsteen, instructies met afbeeldingen én 3D-instructies in de LEGO Builder app. Die app is een digitale bouwpartner met superhandige functies. Zo kunnen jij en je vrienden inzoomen op de modellen, ze draaien en van alle kanten bekijken tijdens het bouwen. Een extra leuke manier om samen te ontdekken en te bouwen!



De LEGO City ruimtesets zijn fantastisch voor kinderen die houden van realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages. Ze combineren fantasie en werkelijkheid op een unieke manier. Deze speelset is de perfecte aanvulling op andere sets uit het LEGO City ruimteassortiment. Zo kun je de avonturen steeds verder uitbreiden en nieuwe werelden ontdekken. Het enige wat je hoeft te doen is je fantasie de vrije loop laten!



De LEGO City Ruimteschip en ontdekking van asteroïde set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het bouwen van het ruimteschip en het opzetten van de asteroïdegedeelten is eenvoudig en kan zelfstandig gedaan worden. Het is een geweldige manier om de fijne motoriek te oefenen en de bouwvaardigheden te ontwikkelen. En wanneer het bouwen klaar is, begint het echte avontuur pas! Laat je fantasie de vrije loop en beleef de meest spannende avonturen in de ruimte.



Met LEGO speelgoed kun je niet alleen spelen, maar ook leren. Het stimuleert de creativiteit, het probleemoplossend vermogen en de sociale vaardigheden. Daarnaast zijn LEGO sets van hoge kwaliteit en gaan ze jarenlang mee. Zo kunnen jij en je vrienden keer op keer nieuwe avonturen beleven. En dankzij de sterke en duurzame materialen is de set ook geschikt voor jongere broertjes, zusjes of andere familieleden. Zo kunnen jullie samen genieten van eindeloos speelplezier!



Wil je nog meer ruimteavonturen beleven? Combineer deze LEGO City set dan met andere sets uit het ruimteassortiment. Bouw je eigen ruimtebasis, zet een missie op touw naar een andere planeet of ontdek nieuwe asteroïden. De mogelijkheden zijn eindeloos! En met de LEGO Builder app heb je altijd een bron van inspiratie bij de hand. Laat je fantasie de vrije loop en maak de meest spectaculaire ruimtecreaties.



Ben jij klaar voor een buitenaards avontuur? Ga dan snel naar de winkel en haal de LEGO City Ruimteschip en ontdekking van asteroïde set in huis! Deze set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die nog altijd het kind in zich hebben. Bouw samen met je kinderen of vrienden en beleef de meest fantastische ruimteavonturen. Of geef de set cadeau aan een echte LEGO liefhebber. Wedden dat je er heel veel plezier aan zult beleven?

Laatste update: 2024-01-11 22:28:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60328

Strandwachter uitkijkpost

foto van lego set60123

Vulkaan bevoorradingshelikopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.