Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Interstellair ruimteschip 60430

Beleef intergalactische avonturen met de LEGO City Interstellair ruimteschip speelset! Met een snel ruimteschip, transformeerbare drone en digitale toevoeging, biedt deze set urenlang speelplezier. Perfect voor zowel jongeren als volwassenen, creëer je eigen ruimteavontuur en verken nieuwe werelden. Haal deze set vandaag nog in huis en ontdek het universum!

Waar is LEGO Interstellair ruimteschip 60430 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
240
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60430
lego insiders punten icoon
130
punten

Beleef intergalactische avonturen met de LEGO® City Interstellair ruimteschip speelset! Deze supercoole set is speciaal ontworpen voor ruimteavonturiers vanaf 6 jaar en laat je de wonderen van het universum ontdekken.

Stap aan boord van het eenpersoons ruimteschip en maak je klaar voor de snelste reis ooit! Plaats een speelgoedbatterij in het schip en activeer de uitklapbare stuwraketten om met topsnelheid naar de verste uithoeken van de ruimte te vliegen. Met deze fantastische functie ben je sneller dan het licht en kun je de meest adembenemende planeten en sterrenstelsels verkennen.

Maar dat is nog niet alles! Bij deze set krijg je ook een drone die kan worden omgetoverd tot een gave jetpack. Bevestig de ruimteminifiguur aan de drone en laat hem door de ruimte zweven als een echte ruimteheld. Met zijn stoere jetpack kan hij zich vrij door de ruimte bewegen en alle spannende avonturen tegemoet gaan.

En er is meer! Download de LEGO Builder app en laat je verrassen door een nieuwe wereld vol bouwplezier. Met de app kun je inzoomen op je modellen en ze vanuit alle hoeken bekijken in schitterende 3D-beelden. Ook kun je je bouwvoortgang bijhouden en sets opslaan om later verder te bouwen. Het is de ultieme digitale toevoeging aan jouw LEGO avonturen.

De LEGO City ruimtesets zijn een geweldige mix van realisme en fantasie. Ze bevatten gedetailleerde voertuigen, uitdagende gebouwen en inspirerende personages die je in een oogwenk meevoeren naar een andere dimensie. Met deze Interstellair ruimteschip set kun je je avonturen eindeloos uitbreiden. Combineer hem met andere LEGO City ruimtesets (apart verkrijgbaar) en creëer je eigen ruimtebasis, lanceerplatform of intergalactisch ruimtestation. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maar waarom zou je deze set moeten hebben? Nou, ten eerste is het gewoon ontzettend gaaf om met LEGO te bouwen. Het prikkelt je fantasie en stimuleert je creativiteit. Je kunt ermee spelen, bouwen, creëren en je eigen verhalen bedenken. Het geeft je de vrijheid om te zijn wie je wilt zijn en alles te doen wat je wilt doen. Met LEGO kun je werelden bouwen en ontdekken die anders alleen in je dromen voorbij zouden komen.

Daarnaast is deze set perfect voor zowel jongeren als volwassenen. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen met je kinderen of om je eigen innerlijke kind weer naar boven te halen. Samen kunnen jullie de ruimte verkennen, nieuwe planeten ontdekken en de meest geweldige avonturen beleven. LEGO verbindt generaties en creëert herinneringen die een leven lang meegaan.

En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet door de ruimte reizen en de mysteries van het universum ontrafelen? Met de LEGO City Interstellair ruimteschip speelset kun je jouw dromen werkelijkheid maken. Dus zet je schrap, maak je klaar voor de start en laat je verbeelding de vrije loop. Ontdek nieuwe werelden, trotseer onbekende gevaren en word de held van het heelal!

Kortom, de LEGO City Interstellair ruimteschip speelset is dé set voor alle jonge en jonge-van-geest ruimteavonturiers. Met zijn snelle ruimteschip, transformeerbare drone en eindeloze mogelijkheden biedt deze set urenlang speelplezier en creativiteit. Dus waar wacht je nog op? Haal deze set vandaag nog in huis en begin aan je epische ruimteavontuur. Het universum wacht op jou!

Laatste update: 2024-01-11 22:40:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60242

Politiearrest op de snelweg

foto van lego set60007

Snelle achtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.