Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ruimteverkenner en buitenaards leven 60431

Stap aan boord van de LEGO City Ruimteverkenner (60431) en ontdek het universum! Verken het planeetoppervlak met het verkenningsvoertuig en ontdek vreemde geisers en alienfiguren. Deze set bevat 2 ruimteminifiguren, een robot en een alien. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun modellen in 3D bekijken en nieuwe bouwsets ontdekken. Bestel vandaag nog en ga op avontuur in de ruimte!

Waar is LEGO Ruimteverkenner en buitenaards leven 60431 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
311
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60431
lego insiders punten icoon
227
punten

Stap aan boord van deze spannende LEGO® City Ruimteverkenner en laat je fantasie de vrije loop! Deze speelgoedset (60431) is perfect voor jonge avonturiers vanaf 6 jaar die graag nieuwe werelden ontdekken. Met het stoere verkenningsvoertuig met 6 grote banden en vering ben je helemaal klaar om het planeetoppervlak te verkennen en de mysterieuze geheimen van het universum te ontrafelen.



Met de bemanning aan boord kun je op pad gaan en buitenaards leven tegenkomen. Denk aan vreemde geisers die stoom spuiten en mysterieuze wezens die je nog nooit eerder hebt gezien. Maak je klaar voor avontuur en laat je verbeelding de vrije loop!



Deze ongelofelijk leuke set bevat niet alleen 2 ruimteminifiguren die klaar zijn voor actie, maar ook een robot en een alien die je helpen bij je ontdekkingsreis door het universum. Samen vormen jullie het perfecte team om de geheimen van de ruimte te ontrafelen en spannende avonturen te beleven.



Heb je altijd al willen weten hoe het is om een echte ruimtereiziger te zijn? Download dan de LEGO Builder app en stap in een compleet nieuwe wereld vol bouwplezier! Met deze app kunnen kinderen inzoomen op hun modellen en ze vanuit alle hoeken bekijken in 3D. Daarnaast kunnen ze hun voortgang bijhouden en nieuwe LEGO bouwsets ontdekken. Het avontuur stopt nooit!



De LEGO City ruimtesets staan bekend om hun realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages. Ze combineren fantasie en werkelijkheid op een unieke manier, waardoor kinderen zich helemaal kunnen onderdompelen in hun eigen ruimteavonturen. En het beste van alles? Deze set kan worden uitgebreid met andere sets uit het LEGO City ruimteassortiment! Zo kun je jouw ruimteverkenning nog verder uitbreiden en spannende nieuwe avonturen beleven.



Wacht niet langer en stort je in een wereld vol spannende ontdekkingen en buitenaardse wezens. Met de LEGO City Ruimteverkenner ben jij de baas over je eigen avontuur. Verken het planeetoppervlak, ontdek vreemde geisers en maak kennis met bijzondere alienfiguren. Niets staat jou en je bemanning in de weg om de mysteries van het universum te ontrafelen.



Ben jij klaar voor dit buitenaardse avontuur? Bestel vandaag nog jouw LEGO City Ruimteverkenner en ga op ontdekkingsreis door het universum. Vergeet niet om ook de LEGO Builder app te downloaden voor nog meer bouwplezier en eindeloze avonturen. De ruimte wacht op jou!

Laatste update: 2024-01-11 22:22:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60325

Cementwagen

foto van lego set60163

Kustwacht startset

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.