Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Modulair ruimtestation 60433

Maak kennis met het LEGO® City Modulair ruimtestation (60433)! Geschikt voor jongeren vanaf 7 jaar, biedt deze set eindeloze mogelijkheden voor creatief spel. Bouw je eigen ruimtestation met fantastische details en functionaliteiten, verken de ruimte, experimenteer en ontdek de mysteries van het heelal. Met de mogelijkheid om modules uit te wisselen en een speciaal luchtsluissysteem, kun je je eigen unieke ruimtebasis creëren. Bestel nu en beleef urenlang bouw- en speelplezier!

Waar is LEGO Modulair ruimtestation 60433 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
1097
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60433
lego insiders punten icoon
715
punten

Verras een toekomstige astronaut met het LEGO® City Modulair ruimtestation (60433)! Dit spannende bouwpakket is geschikt voor jongeren vanaf 7 jaar en neemt hen mee op een futuristisch avontuur in de ruimte. Met deze set kunnen kinderen hun eigen ruimtestation bouwen en daarmee een basis creëren voor ruimtevaartuigen en modules.

Wat maakt dit LEGO ruimtestation zo bijzonder? Het bevat allerlei fantastische details en functionaliteiten die het spelen nog leuker maken. Zo vind je in dit ruimtestation onder andere een satelliet, ruimtemotor, shuttle, onderzoekslaboratorium, reparatiewerkplaats, keuken, slaapvertrekken en zelfs een biodome! Hier kunnen de minifiguren de ruimte verkennen, spannende experimenten uitvoeren en samenwerken om de mysteries van het heelal te ontrafelen.

Deze LEGO set biedt eindeloze mogelijkheden voor creatief spel. Kinderen kunnen de modules van het ruimtestation omwisselen en zo hun ideale ruimtebasis creëren. Of ze kunnen de modules aan de shuttle koppelen en zo een coole ruimtetrein bouwen! De keuze is aan hen en hun fantasie kent geen grenzen.

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen de jonge ruimtevaarders ook aan de slag met de LEGO Builder app. Met deze app kunnen ze inzoomen op de modellen en ze vanuit alle hoeken bekijken terwijl ze bouwen. Zo kunnen ze vol trots hun eigen creaties bewonderen en delen met anderen. Een geweldige manier om te laten zien wat ze allemaal hebben geleerd over ruimtevaart en technologie.

LEGO City ruimtesets staan bekend om hun realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages. Deze set is daar geen uitzondering op. Naast het ruimtestation en de bijbehorende modules, bevat de set ook zes ruimteminifiguren. Deze kleine astronauten kunnen niet wachten om de ruimte te verkennen en allerlei avonturen te beleven.

Maar dat is nog niet alles! Deze LEGO set bevat ook een speciaal luchtsluissysteem. Wat betekent dat? Nou, je kunt het ruimtestation eenvoudig verbinden met andere LEGO ruimtesets die dit systeem ondersteunen. Zo kun je je eigen ruimtebasis creëren die steeds groter en indrukwekkender wordt. Hoe cool is dat?

Het LEGO® City Modulair ruimtestation (60433) is niet zomaar een bouwpakket. Het is een uitnodiging om de ruimte te verkennen, te dromen van avonturen in het heelal en je eigen ruimtestation te bouwen. Met deze set kunnen jongeren en volwassenen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen unieke wereld in de ruimte creëren.

Dus waar wacht je nog op? Haal de toekomst in huis met het LEGO® City Modulair ruimtestation (60433). Durf jij het avontuur aan? Ga de uitdaging aan en beleef urenlang bouw- en speelplezier. Maak kennis met de spannende wereld van de ruimtevaart en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Bestel vandaag nog dit geweldige LEGO ruimtestation en geef jouw ruimtedromen vleugels!

Laatste update: 2024-01-11 22:19:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60227

Ruimtestation op de maan

foto van lego set60401

Stoomwals

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.