Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ruimtebasis en raketlanceringsplatform 60434

Duik in de spannende wereld van ruimteverkenning met LEGO set 60434. Deze set bevat een ruimtebasis, raketlanceringsplatform, ruimteschip, bouwvoertuig, planeten en meer. Met 6 ruimteminifiguren, een robot en 2 aliens kun je je eigen intergalactische avonturen creëren. Gebruik de LEGO Builder app voor een interactieve bouwervaring. Deze set is ook ontworpen met aandacht voor SEO, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Bestel nu en bouw je eigen ruimtebasis!

Waar is LEGO Ruimtebasis en raketlanceringsplatform 60434 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
1422
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60434
lego insiders punten icoon
877
punten

Stap in de wereld van de ruimteverkenning met de LEGO® City Ruimtebasis en raketlanceringsplatform (60434) set! Deze supertoffe speelgoedset is een must-have voor alle jonge avonturiers vanaf 8 jaar. Met deze set kunnen ze eindeloos buitenaardse avonturen beleven in hun eigen LEGO City wereld.

Word een echte astronaut en duik in het spannende leven van de ruimtevaart met deze geweldige speelset. Begin je reis in de controlekamer, waar je alle commando's hebt. Van hieruit kun je het raketlanceringsplatform bedienen en de 360° ruimtekraan besturen, die zich hoog boven het hoofdgedeelte bevindt. Eenmaal geopend, onthult het hoofdgedeelte een carrousel met allerlei materialen, een laboratorium en zelfs een gezellige recreatieruimte.

Maar dat is nog niet alles! In deze set vind je ook een cool ruimteschip, een handig bouwvoertuig en zelfs een hele planeet vol spannende verrassingen. Ontdek het planeetgedeelte met energiekristallen en buitenaardse planten. En dat is nog maar het begin! Met maar liefst 6 ruimteminifiguren, een robot en 2 aliens creëer je je eigen intergalactische avonturen.

Maar wacht, er is meer! Met de LEGO Builder app kunnen kinderen een nieuw niveau van interactief bouwen ervaren. Gebruik de app om in te zoomen en je modellen in 3D te draaien. Zo kun je je creaties vanuit alle hoeken bekijken terwijl je ze bouwt. Hoe cool is dat?

LEGO City ruimtesets staan bekend om hun realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages. Met deze set is het ruimteschip het pronkstuk. Het bevat zelfs een speciaal luchtsluiselement, waarmee je het kunt aansluiten op andere LEGO ruimtesets (apart verkrijgbaar). Zo kun je je eigen ruimtebasis bouwen en uitbreiden!

Deze LEGO set is niet alleen ontworpen voor jonge avonturiers, maar ook voor volwassen bouwliefhebbers. Met meer dan 600 onderdelen biedt deze set genoeg uitdaging voor urenlang bouwplezier. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen ruimteavonturen.

Maar dat is nog niet alles! Deze LEGO set is ook gemaakt met aandacht voor SEO. Wat betekent dat voor jou? Nou, dat betekent dat als je op zoek bent naar informatie over LEGO sets, deze tekst je helpt om precies te vinden wat je zoekt. Met de juiste zoekwoorden en relevante informatie, zorgen we ervoor dat je deze set snel en gemakkelijk kunt vinden. Want LEGO bouwen is natuurlijk het leukst als je precies die set kunt vinden waar je naar op zoek bent!

Dus, waar wacht je nog op? Stap in de wereld van de ruimteverkenning met de LEGO City Ruimtebasis en raketlanceringsplatform set. Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met deze geweldige set. Of je nu een jonge avonturier bent of een volwassen LEGO fan, met deze set kun je je eigen ruimteavonturen beleven. Bestel nu en bouw je eigen LEGO ruimtebasis!

Laatste update: 2024-01-11 21:51:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60329

Schooldag

foto van lego set60356

Beer stuntmotor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.