Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tow Truck and Sports Car Repair 60435

De LEGO City Sleepwagen en Sportwagen Reparatieset (60435) biedt urenlang speelplezier voor kinderen vanaf 4 jaar. Met een sleepwagen, sportwagen, minifiguren en accessoires kunnen ze spannende reddingsmissies en avonturen bedenken. De set bevat eenvoudige bouwinstructies en de LEGO Bouwer app voor nog meer speelplezier.

Waar is LEGO Tow Truck and Sports Car Repair 60435 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60435
lego insiders punten icoon
130
punten

Spring in het avontuur met jouw alledaagse held en beleef plezier met de LEGO® City Sleepwagen en Sportwagen Reparatieset (60435) voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze creatieve bouwset bevat een speelgoed sleepwagen met robuuste banden, een bestuurderscabine en een werkende takel. Voeg gewoon de sportwagen en de minifiguren van de chauffeur en automobilist toe voor urenlang speelplezier en verhalenvertelling.


Deze makkelijk te bouwen LEGO auto set bevat een LEGO Startsteen element, een beeldende handleiding en 3D-instructies in de LEGO Bouwer app - een digitale bouwpartner met intuïtieve tools waarmee kinderen kunnen inzoomen, draaien en modellen visualiseren vanuit alle hoeken terwijl ze bouwen.


LEGO City sets zijn geweldige cadeaus voor kinderen tijdens de feestdagen en verjaardagen, met coole speelgoedvoertuigen, realistische structuren en leuke personages die oneindige speelmogelijkheden inspireren. Kinderen kunnen deze truck toevoegen aan andere sets (apart verkrijgbaar) uit het LEGO City assortiment om de wereld van speelmogelijkheden uit te breiden.


Bereid je voor op avontuur met de LEGO City Sleepwagen en Sportwagen Reparatieset (60435)! Met deze set kunnen jonge bouwers van 4 jaar en ouder zich onderdompelen in creatief spel en verhalen verzinnen vol spanning en actie. Laat de sleepwagen uitrukken om de gestrande sportwagen te helpen en bedenk allerlei reddingsmissies. Dankzij de eenvoudige bouwinstructies en digitale begeleiding met de LEGO Bouwer app is het bouwplezier eindeloos. Voeg deze set toe aan je LEGO City collectie en ontdek een wereld vol avontuur!


Kinderen kunnen hun verbeelding de vrije loop laten met de LEGO City Sleepwagen en Sportwagen Reparatieset (60435). Met realistische details en leuke accessoires zoals gereedschap en verkeerskegels, kunnen ze allerlei situaties bedenken waarin de sleepwagen te hulp schiet. Of het nu gaat om een gestrande auto op de snelweg of een racewagen die hulp nodig heeft, met deze set kunnen kinderen allerlei verhalen en avonturen creëren. Voeg deze set toe aan je LEGO City verzameling en beleef eindeloos speelplezier!


Met de LEGO City Sleepwagen en Sportwagen Reparatieset (60435) kunnen kinderen hun eigen autowereld bouwen en verkennen. Deze set bevat alles wat ze nodig hebben om een spannende reddingsmissie na te spelen, inclusief een sleepwagen, een sportwagen, minifiguren van een chauffeur en automobilist, gereedschap en verkeerskegels. Met eenvoudige bouwinstructies en de LEGO Bouwer app kunnen kinderen direct aan de slag en hun verbeelding de vrije loop laten. Voeg deze set toe aan je LEGO City collectie en bereid je voor op urenlang speelplezier!


De LEGO City Sleepwagen en Sportwagen Reparatieset (60435) is een geweldige toevoeging aan elke LEGO City verzameling. Met realistische details en leuke functies zoals een werkende takel en beweegbare onderdelen, kunnen kinderen allerlei spannende avonturen bedenken. Of ze nu de sportwagen moeten redden uit een benarde situatie of gewoonweg een reparatie moeten uitvoeren, met deze set kunnen ze het allemaal beleven. Voeg deze set toe aan je LEGO City wereld en laat je fantasie de vrije loop!


Met de LEGO City Sleepwagen en Sportwagen Reparatieset (60435) kunnen kinderen hun eigen speelgoedwereld bouwen en verkennen. Deze set inspireert creativiteit en verbeelding, en biedt eindeloos speelplezier voor kinderen van alle leeftijden. Of ze nu graag bouwen, spelen of verhalen verzinnen, met deze set kunnen ze het allemaal doen. Voeg deze set toe aan je LEGO collectie en beleef avonturen zonder grenzen!

Laatste update: 2024-05-10 15:42:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.