Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jungle Explorer Helicopter at Base Camp 60437

Ga op avontuur met de LEGO City Jungle Ontdekkingshelikopter op Basiskamp (60437) set! Deze set bevat een helikopter, motorfiets, moerasboot, jungle basiskamp, 5 avonturiers minifiguren en 3 gorilla speelfiguren. Met gedrukte en digitale instructies voor urenlang speelplezier. Breid je LEGO collectie uit en ontdek de wildernis!

Waar is LEGO Jungle Explorer Helicopter at Base Camp 60437 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60437
lego insiders punten icoon
650
punten

Verwen je kleine ontdekkingsreiziger met het LEGO® City Jungle Ontdekkingshelikopter op Basiskamp (60437) avonturenset voor kinderen vanaf 8 jaar. Deze set bevat een realistische helikopterspeelgoed met gesynchroniseerde tweelingrotoren, 2 vrachtruimen en een werkende lier. De set bevat ook een motorfiets, moerasboot en jungle basiskamp, plus 5 avonturiers minifiguren en 3 gorilla speelfiguren, waaronder een baby gorilla, voor fantasierijk spelen en verhalen vertellen.

Deze LEGO City jungle bouwset bevat een stapsgewijze gedrukte bouwhandleiding en 3D-instructies in de LEGO Builder app - een digitale bouwpartner met intuïtieve zoom- en draaigereedschappen waarmee kinderen modellen vanuit alle hoeken kunnen visualiseren terwijl ze bouwen.

LEGO City sets zijn geweldige cadeaus voor de feestdagen en verjaardagen voor kinderen, met coole voertuigen, realistische structuren en leuke personages die inspireren tot grenzeloos fantasierijk spelen. Kinderen kunnen deze jungle dierenspeelgoedset toevoegen aan andere speelsets (apart verkrijgbaar) uit het LEGO City assortiment om de wereld van speelmogelijkheden uit te breiden.

Dus, als je op zoek bent naar een spannend avontuur in de jungle, dan is deze LEGO City Jungle Ontdekkingshelikopter op Basiskamp set precies wat je nodig hebt! Gebruik je creativiteit om de helikopter te laten vliegen, de gorilla's te observeren en geheime schatten te ontdekken in het mysterieuze oerwoud. Bouw je eigen jungleverhalen en laat je fantasie de vrije loop terwijl je de wildernis verkent met deze fantastische LEGO set.

Met de LEGO® City Jungle Explorer Helikopter op Basiskamp (60437) kunnen kinderen eindeloos plezier beleven en avonturen beleven in de wildernis. Met realistische details, coole voertuigen en een jungle basis, is deze set perfect voor zowel jongere als oudere LEGO fans die op zoek zijn naar een leuke en uitdagende bouwervaring.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de jungle en ontdek alle schatten die dit LEGO avontuur te bieden heeft met de LEGO City Jungle Ontdekkingshelikopter op Basiskamp set! Met urenlang speelplezier gegarandeerd, is dit een must-have toevoeging aan elke LEGO collectie. Laat je creativiteit de vrije loop en ga op ontdekkingsreis met deze spannende LEGO set.

Laatste update: 2024-05-10 15:57:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.