Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zeilboot 60438

De LEGO City Zeilboot (60438) is een speelset speciaal ontworpen voor jonge avonturiers vanaf 5 jaar. Met een hoge mast en bedrukt zeil is de zeilboot klaar om de zeven zeeën te verkennen. Naast speelplezier biedt de set ook de mogelijkheid om de boot neer te zetten als decoratie. Met twee minifiguren en de LEGO Builder app is eindeloos speelplezier gegarandeerd. Bestel nu en beleef jouw eigen avontuur op de LEGO City Zeilboot!

Waar is LEGO Zeilboot 60438 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
102
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60438
lego insiders punten icoon
130
punten

Stap aan boord van de LEGO® City Zeilboot (60438) en laat je fantasie de vrije loop! Deze gave speelset is speciaal ontworpen voor jonge avonturiers vanaf 5 jaar en biedt eindeloos speelplezier. Met een hoge mast en een bedrukt zeil ziet de zeilboot er geweldig uit en is hij klaar om de zeven zeeën te verkennen.

De LEGO City Zeilboot is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om neer te zetten. Zet de zeilboot op een mooi plekje in je kamer en laat iedereen zien dat jij een stoere zeeman bent. De zeilboot heeft zelfs een hut en een stuurwiel, zodat je je echt een echte kapitein kunt voelen. Met deze speelset word je in no-time de koning van de oceaan!

Deze LEGO set bevat ook twee minifiguren die zorgen voor nog meer speelplezier. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de spannendste avonturen en verhalen. Misschien ben jij wel een dappere piraat die op zoek is naar een verborgen schat. Of misschien ben je een avontuurlijke ontdekkingsreiziger die geheime eilanden ontdekt. Met de LEGO City Zeilboot is alles mogelijk!

Maar het avontuur stopt niet bij het bouwen en spelen met de LEGO City Zeilboot. Met de LEGO Builder app kun je nog meer plezier beleven. Download de app op je telefoon of tablet en laat je creativiteit de vrije loop. Met de app kun je de modellen in 3D visualiseren terwijl je ze bouwt. Zo kun je precies zien hoe je LEGO set eruit komt te zien voordat je begint met bouwen. Bovendien kun je je voortgang bijhouden en ontdekken welke andere sets er nog meer zijn. De LEGO Builder app is dé must-have voor elke LEGO fan!

LEGO City staat bekend om zijn realistische modellen en leuke personages die kinderen inspireren om hun eigen verhalen te verzinnen. Met de bouw- en speelsets van LEGO City kunnen kinderen op een speelse manier kennismaken met voertuigen en machines uit de echte wereld. Zo leren ze spelenderwijs over de wereld om hen heen en kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten.

Of je nu een LEGO fan bent of gewoon dol bent op zeilen, de LEGO City Zeilboot is een absolute must-have. Bestel vandaag nog deze geweldige speelset en beleef eindeloos speelplezier. Laat je fantasie de vrije loop en ga op avontuur met de LEGO City Zeilboot. Wie weet wat voor spannende ontdekkingen je zult doen!

Dus waar wacht je nog op? Treed in de voetsporen van de grootste ontdekkingsreizigers en vaar mee op de LEGO City Zeilboot. Deze fantastische speelset is een geweldige toevoeging aan elke LEGO verzameling. Of je nu jong of oud bent, deze speelset zorgt voor urenlang speelplezier. Bestel nu de LEGO City Zeilboot en word de kapitein van je eigen avontuur!

Laatste update: 2024-01-11 21:57:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60210

Luchtpolitie luchtmachtbasis

foto van lego set60033

Arctic IJscrawler

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.