Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Space Science Lab 60439

Ben je een fan van wetenschap en ruimteverkenning? De LEGO City Space Science Lab speelset (60439) is perfect voor jou! Ontdek kamers zoals een botanische toren, controlekamer en keuken. Deze set bevat een planetair verkenningsvoertuig, voedselbezorgingsdrone, bemanningsleden en een alienfiguur voor uren speelplezier. Met de LEGO Builder app kunnen bouwers een spannend avontuur beleven. Ga op ontdekkingsreis in de ruimte met de LEGO City Space Science Lab set!

Waar is LEGO Space Science Lab 60439 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
560
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
60439
lego insiders punten icoon
227
punten

Ben je een fan van wetenschap en ruimteverkenning? Dan is de LEGO City Space Science Lab speelset (60439) echt iets voor jou! Deze set is ontworpen voor avonturiers van 6 jaar en ouder en zit boordevol spannende elementen.

Als je het koepelvormige laboratorium uitklapt, ontdek je verschillende kamers, waaronder een botanische toren vol buitenaardse planten, een controlekamer met 2 werkstations, een slaapvertrek en een keuken met sap- en waterdispensers. Ook krijg je een planetair verkenningsvoertuig met rolstoeltoegang, een voedselbezorgingsdrone, 2 bemanningsleden en een alienfiguur voor futuristisch spelplezier.

Met de LEGO Builder app kunnen jonge bouwers een spannend avontuur beleven. Ze kunnen sets in 3D vergroten en draaien om modellen vanuit alle hoeken te visualiseren terwijl ze bouwen.

De LEGO City ruimtesets bevatten realistische voertuigen, gedetailleerde structuren en inspirerende personages voor onbeperkt fantasierijk spel. In deze wetenschappelijke labset zitten 2 speciale luchtsluis-elementen voor koppeling aan andere compatibele LEGO ruimtethema-speelsets (apart verkrijgbaar) voor nog grotere avonturen!

Ga op ontdekkingsreis in de ruimte en laat je fantasie de vrije loop met de LEGO City Space Science Lab set. Maak je klaar voor buitenaardse planten, spannende missies en verrassende ontmoetingen met aliens. Verleg je grenzen en ga op avontuur in het oneindige universum van LEGO!

Laatste update: 2024-03-04 15:12:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.