Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Movie Maker 70820

Maak je eigen avonturen van DE LEGO® FILM 2™ met LEGO set 70820! Deze set bevat een filmdecor met verstelbare armen en een achtergrond, een statief voor je smartphone en actiebenodigdheden.
Inclusief 9 personages, waaronder Emmet en Lucy, en wapens en accessoires.
Bestel nu online en beleef de leukste avonturen!

Waar is LEGO LEGO® Movie Maker 70820 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
482
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70820
lego insiders punten icoon
412
punten

Maak zelf de leukste avonturen van DE LEGO® FILM 2™ met de LEGO Movie Maker set 70820! Met deze gave speelgoedset maak jij jouw eigen film. De set bevat een filmdecor, een statief voor jouw smartphone en een heleboel coole actiebenodigdheden! Het decor bestaat uit een frame met bovenaan verstelbare, verschuifbare armen om rekwisieten, personages en accessoire-elementen vast te houden en te laten bewegen, en een achtergrond met aan elke kant een andere locatie. Ook is er een platform met ingebouwde rails om personages te verplaatsen. Bevestig het statief aan een van de 3 speciale punten van het decor en laat de film beginnen! Maak opnames uit verschillende hoeken en met verschillende camerastandpunten.

Deze DE LEGO FILM 2 set is inclusief actiebenodigdheden zoals Emmets vluchtbuggy en Rex' Rexplorer, 3 minifiguren, een minipoppetje, 4 van stenen gebouwde figuren en een figuur van een raptor om lekker creatief te kunnen spelen. In totaal zijn er 9 personages uit DE LEGO FILM 2, waaronder Emmet, Lucy en Rex, een minipoppetje van Lieve Chaos en 4 van stenen gebouwde figuren zoals Strijder Kitty, Sterretje, koningin Wiedanook Watdanook als stapel stenen en een buitenaards wezen. Met deze personages kun jij de grappigste scènes uit DE LEGO FILM 2 naspelen, maar je kunt ook je eigen verhaal verzinnen.

Met het draaibare statief voor jouw smartphone maak je de leukste opnames van jouw eigen film! Het statief bevat een houder voor jouw smartphone, waardoor je uitstekende kwaliteit video's kunt maken. De set is ideaal voor kinderen en volwassenen die graag creatief bezig zijn.

Naast het filmdecor en het statief bevat de set ook actiebenodigdheden zoals Emmets vluchtbuggy met een roterende minifiguurcockpit, Rex' bouwbare Rexplorer, een mini Zusterstelsel ruimteschip, een mini Rexplorer en te bevestigen transparante staafjes om personages en voertuigen te verplaatsen. Ook kun jij Emmets vluchtbuggy combineren met Strijder Kitty en zo een vluchtbuggy/Ultrakatty combimodel maken.

De set bevat daarnaast wapens zoals Lucy's kruisboog, Rex' geweer en Lieve Chaos' geweer, accessoire-elementen zoals 2 extra minifiguurhoofden voor Emmet en Lucy met verschillende gezichtsuitdrukkingen. De filmset is ca. 25 cm hoog, 16 cm breed en 28 cm diep, het statief is ca. 14 cm hoog, 15 cm breed en 6 cm diep, de vluchtbuggy is ca. 5 cm hoog, 4 cm lang en 4 cm breed, Rex' Rexplorer is ca. 4 cm hoog, 7 cm lang en 6 cm breed en het buitenaards wezen is ca. 10 cm hoog.

Bestel nu de LEGO Movie Maker set 70820 en beleef de leukste avonturen uit DE LEGO FILM 2, of creëer jouw eigen verhaal vol actie en humor! Ideaal voor kinderen en volwassenen die van creatief speelgoed houden. Bestel nu online en wij bezorgen jouw set zo snel mogelijk bij je thuis!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70840

Welkom in Apocalypsstad!

foto van lego set70838

Koningin Wiedanook Watdanooks ‘echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.