Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rex's Rex-treme offroader 70826

De LEGO Film 2 70826 Rex's Rex-treme offroader is een veelzijdige speelset met de mogelijkheid om verschillende voertuigen te bouwen, waaronder de Recon Rex-o-saurus en een Quad.
Inclusief 2 minifiguren, een bouwbaar plantbeest en veel speelplezier voor jong en oud.
Combineer met andere LEGO sets voor nog grotere creaties! Bestel nu en word de held van DE LEGO Film 2.

Waar is LEGO Rex's Rex-treme offroader 70826 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
236
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70826
lego insiders punten icoon
225
punten

Wil jij laten zien hoe veelzijdig je bent als meesterbouwer? Dan is DE LEGO® FILM 2™ 70826 Rex's Rex-treme offroader de perfecte speelset voor jou! Met deze set kun je niet alleen de Rex's Rex-treme offroader bouwen, maar ook de Recon Rex-o-saurus. En dat is nog niet alles, want deze 3-in-1 set kan ook omgebouwd worden tot een Rex-o-saurus quad of Execu-Rex-o-saurus. Deze coole speelset biedt eindeloos speelplezier voor jong en oud.

De offroader biedt plaats aan 2 minifiguren en heeft een draaibare geschutskoepel met 2 noppenschieters achterop. Jij hebt de controle over deze offroader en kunt iedere missie aan! Maar er is nog meer. De Recon Rex-o-saurus heeft klappende kaken, verstelbare poten, 2 noppenschieters en een bouwbaar en afneembaar geweer (kan niet echt schieten), dat ook kan worden gebruikt als wapen voor een minifiguur. Hoe gaaf is dat!

Bij deze gave set ontvang je niet alleen de offroader en de Recon Rex-o-saurus, maar ook nog eens 2 minifiguren uit DE LEGO® FILM 2™: Emmet en Rex. Bovendien krijg je er een bouwbaar figuur van een plantbeest bij, waarmee jij de leukste actiescènes uit DE LEGO® FILM 2 kunt naspelen.

Naast de geweldige speelervaring, ziet deze set er ook nog eens fantastisch uit. De kleuren zijn opvallend, de details zijn realistisch en de minifiguren zijn superleuk! Natuurlijk kun je deze set ook combineren met andere LEGO® sets om nog grotere creaties te maken. Dit speelgoed is geschikt voor jongeren en volwassenen die van bouwen en spelen houden.

Wil jij jouw bouwvaardigheden laten zien en de held van DE LEGO® FILM 2™ worden? Dan is DE LEGO® FILM 2™ 70826 Rex's Rex-treme offroader dé set voor jou! Bestel nu en ontdek alle mogelijkheden!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30528

Mini-meesterbouwer Metaalbaard

foto van lego set70849

Wyld-Chaos Sterrenvechter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.