Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ultrakatty & strijder Lucy! 70827

De LEGO set 70827 bevat Ultrakatty en strijder Lucy om samen de strijd aan te gaan tegen het buitenaardse wezen uit DE LEGO FILM 2.
Met verstelbare kop, verschillende gezichtsuitdrukkingen en aanpasbare staart en poten.
Combineer met de vlucht buggy voor nog meer speelplezier.
Deze set is perfect voor kinderen en volwassenen die van bouwen en spelen houden.
Bestel nu en laat je inventiviteit de vrije loop!

Waar is LEGO Ultrakatty & strijder Lucy! 70827 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
348
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70827
lego insiders punten icoon
225
punten

Stap in de cockpit en ga samen met Ultrakatty en strijder Lucy ten strijde tegen het buitenaardse wezen uit DE LEGO® FILM 2™! Deze set is de perfecte manier om avonturen te beleven met Emmet en zijn vrienden, en om je eigen creativiteit de vrije loop te laten.

Ultrakatty is een gevaarlijke machine die is uitgerust met een cockpit waar een minifiguur in past, een verstelbare kop met wel drie verschillende gezichtsuitdrukkingen, en een staart en poten die je kunt aanpassen. Dat betekent dat je gevechten op verschillende manieren kunt opzetten en kunt aanpassen aan de situatie. En als je dan ook nog Lucy en Emmet in huis hebt, ben je klaar voor elk avontuur.

Deze set komt met een van stenen gebouwd buitenaards wezen met kauwende kaken en een ronddraaiend oog. Zo kun je net zo goed het buitenaardse wezen naspelen als het Ultrakatty-bestuurder. Vergeet niet om Lucy's kruisboog te gebruiken en het stopbordelement te gebruiken om het gevaar te waarschuwen.

Combineer deze set met de 70829 Emmets en Lucy's vlucht buggy en je creëert de Ultra-vluchtbuggy! Zo heb je dubbel zoveel plezier en beleef je nog meer avonturen samen met de helden uit DE LEGO® FILM 2™.

De Ultrakatty-set is perfect voor kinderen en volwassenen die van bouwen en spelen houden en geeft je de kans om de meest opwindende scènes uit DE LEGO® FILM 2™ na te spelen. Daarnaast is deze set ook een perfect cadeau voor verzamelaars die hun verzameling willen uitbreiden.

Ultrakatty is ongeveer 8 cm hoog, 21 cm lang en 8 cm breed, en biedt daarmee tal van mogelijkheden om mee te spelen. Ga jij de strijd aan met het buitenaardse wezen en red jij Emmet? Speel jouw favoriete scènes uit DE LEGO® FILM 2™ na en laat jouw inventiviteit de vrije loop! Kortom, met deze Ultrakatty-set zal je jezelf nooit vervelen. Bestel nu jouw set en ga meteen aan de slag!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70820

LEGO® Movie Maker

foto van lego set70839

De Rexcelsior!

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.