Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emmets en Lucy's vlucht buggy! 70829

Ontsnap aan gevaarlijke situaties met DE LEGO FILM 2 70829 Emmets en Lucy's vlucht buggy! Deze set bevat een 2-persoons buggy met vering, bouwbare basis met explosiefunctie, 3 minifiguren en accessoires.
Combineer met andere sets voor nog meer avontuur.
Geschikt voor bouwfanaten van alle leeftijden.
Bestel nu en beleef urenlang bouwplezier!

Waar is LEGO Emmets en Lucy's vlucht buggy! 70829 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
550
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70829
lego insiders punten icoon
412
punten

Ontsnap aan gevaarlijke situaties met DE LEGO® FILM 2™ 70829 Emmets en Lucy's vlucht buggy! Deze unieke set is voorzien van zitplaatsen voor 2 minifiguren, een motorkap en deuren die open kunnen en een uitklapbaar pijlwapen (let op: dit wapen kan niet echt schieten). Verder beschikt de buggy over vering om de hobbeligste wegen te kunnen nemen.

De set bevat niet alleen de vluchtbuggy, maar ook een bouwbare basis met explosiefunctie, 3 minifiguren en 3 bouwbare figuren (Metaalbaard, Sterretje en Hartje) met coole wapens en accessoire-elementen. Het is een geweldige set voor bouwfanaten van alle leeftijden.

De set bevat Emmet, Lucy en Sharkira minifiguren, evenals bouwbare figuren Metaalbaard, Sterretje en Hartje. Met de vluchtbuggy met 2 zitplaatsen, een afneembaar dak en vering, kunnen minifiguren zich snel verplaatsen als ze in gevaar zijn. De bouwbare basis beschikt over een explosiefunctie, een container met brandstoftanks en een gasfles met doorzichtig vlamelement. De wapens van Lucy en Sharkira (respectievelijk een kruisboog en een koevoet) zorgen ervoor dat het team op alles voorbereid is.

Lucy's pijlkoker en stopbord en de inwendige organen van Metaalbaard zijn enkele van de accessoire-elementen die in de set zijn inbegrepen. De vluchtbuggy is ca. 15 cm hoog, 22 cm lang en 13 cm breed, terwijl de bouwbare basis ca. 8 cm hoog, 5 cm breed en 6 cm diep is.

Combineer deze set met 70827 Ultrakatty & Strijder Lucy om de Ultra-vluchtbuggy te bouwen, en beleef nog meer onvergetelijke avonturen uit DE LEGO® FILM 2™!

Met deze set kunnen bouwers de grappigste en meest actievolle scènes uit DE LEGO® FILM 2™ naspelen. De vluchtbuggy is een must-have voor fans van de film, jong en oud!

Mis deze onmisbare set niet en voeg hem vandaag nog toe aan je collectie. Bestel hem nu en geniet van urenlang bouwplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005735

THE LEGO® MOVIE 2™ Sweet Mayhem Luggage Tag

foto van lego set5005762

THE LEGO® MOVIE 2™ Unikitty Silicone NiteLite

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.