Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Glitterende schitterende spa! 70837

Met de LEGO set 70837 Glitterende Schitterende spa bouwset uit DE LEGO FILM 2 kun je jouw favoriete scènes nas spelen.
De set bevat 8 personages, waaronder Benny en Verwassen Wyldstyle, en heeft een spa met vele details.
Bouw je eigen avontuur met deze set!

Waar is LEGO Glitterende schitterende spa! 70837 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
694
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70837
lego insiders punten icoon
562
punten

Beleef jouw eigen avontuur in DE LEGO FILM 2™ met de geweldige 70837 Glitterende schitterende spa bouwset! Verander in Verwassen Wyldstyle, LEGO® astronaut Benny of een van de andere kleurrijke personages en laat je verbeelding de vrije loop. Deze speelgoedset zit boordevol verrassingen die jouw fantasie zeker zullen prikkelen. Zo is er een met een hendel te bedienen draaiende muur om de transformatie van Balthazar in een vampiervleermuis te laten plaatsvinden. En wat dacht je van het bubbelbad met valluikfunctie? Spannend!

Als fan van DE LEGO FILM 2™ zal je het geweldig vinden om jouw favoriete scènes na te spelen met de 2 minifiguren, het minipoppetje en de 5 van stenen gebouwde figuren, inclusief LEGO Unikitty als Kalm Aan Kitty. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook nog een massagetafel en accessoires om het spel helemaal compleet te maken.

De Glitterende schitterende spa bouwset bevat maar liefst 8 personages uit DE LEGO FILM 2™: minifiguren van Benny en Verwassen Wyldstyle, een Balthazar minipoppetje en van stenen gebouwde speelgoedfiguren van LEGO Unikitty als Kalm Aan Kitty, Flaminga, Acht, Archimedes en Balthazar als vampiervleermuis. Met zoveel verschillende personages kan je zelfs de meest complexe scènes uit de film nabootsen.

De spa zelf is een meesterwerkje om te bouwen en bevat vele interessante details. Zo is er een entreeboog, bouwbare luidsprekers en een bouwbare wastafel. Er zijn zelfs 2 uitneembare tafels, 6 van stenen gebouwde toverdrankflesjes en verschillende elementen, zoals een handdoek, een theepot, een kopje, een dienblad en doorschijnende kristallen decoraties. De figuur van Flaminga heeft verstelbare vleugels en een verstelbare staart om al je avonturen compleet te maken.

De minifiguren, het minipoppetje en de van stenen gebouwde figuren in deze set zijn allemaal nieuw vanaf mei 2019. De Verwassen Wyldstyle minifiguur heeft blauw met roze haar, terwijl de figuur van Unikitty als Kalm Aan Kitty een nieuwe gezichtsuitdrukking heeft. Dit maakt de Glitterende schitterende spa bouwset een waar collector's item voor elke LEGO fan.

De speelgoedspa uit DE LEGO FILM 2™ is ongeveer 14 cm hoog, 31 cm breed en 12 cm diep. Hierdoor past deze perfect bij jouw andere LEGO sets en kan je een hele LEGO wereld creëren. Of je nu jong of oud bent, deze bouwset zorgt voor urenlang speelplezier. Beleef jouw eigen avontuur en verleg je grenzen in DE LEGO FILM 2™ met de 70837 Glitterende schitterende spa bouwset!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.95 (25-05-2023) € 49.95 (25-05-2023) € 49.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70824

Maak kennis met koningin Wiedanook Watdanook

foto van lego set70825

Koningin Wiedanook Watdanook's Bouw iets doos!

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.