Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Koningin Wiedanook Watdanooks ‘echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleis 70838

Ontdek de kleurrijke LEGO set 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks 'echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleis! Dit speelgoedpaleis zit boordevol avontuurlijke activiteiten en is perfect voor zowel kinderen als volwassen fans van DE LEGO FILM 2.
Met afneembare raket, capsules en meerdere verdiepingen biedt deze set urenlang speelplezier.
Bestel nu en beleef fantastische ruimteavonturen!

Waar is LEGO Koningin Wiedanook Watdanooks ‘echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleis 70838 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 74.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
997
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70838
lego insiders punten icoon
825
punten

Beleef de meest spannende en kleurrijke ruimteavonturen met de LEGO set 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks 'echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleis! Deze unieke bouwset, gebaseerd op DE LEGO FILM 2, zit vol met avontuurlijke activiteiten en is perfect voor zowel kinderen als volwassen fans.

Het speelgoedpaleis heeft een draaiend bovengedeelte met een afneembare raket die open kan voor Koningin Wiedanook Watdanook, en afneembare capsules voor andere personages. Ontdek de beveiligingsruimte, gedetailleerde eetkamer en zelfs een DJ-stand! De set bevat een minifiguur en een mini-poppetje, evenals zes stenen figuren om te spelen en te verzamelen.

Met een hoogte van 48 cm, een breedte van 34 cm en een diepte van 18 cm is het ruimtepaleis een geweldige bouwuitdaging die garant staat voor urenlang speelplezier. Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen avonturen in de ruimte!

De set bevat ook acht personages uit DE LEGO FILM 2, waaronder Vrijgezel Batman™ minifiguur en Celeste minipoppetje, plus van stenen gebouwde figuren van Koningin Wiedanook Watdanook, IJshoorntje, Sterretje, een Koninklijke wachter en 2 Hartjes.

En dat is nog niet alles! De set bevat ook verschillende elementen zoals een koffiekopje, een klein hartje en een donut, plus een eetkamer met een tafel, 2 stoelen, een kast, een bouwbare blender, verschillende drank- en voedselelementen en een dj-stand. En laten we de bouwbare lolly van de Koninklijke wachter niet vergeten!

De minifiguur van Vrijgezel Batman™, het minipoppetje van Celeste en de figuren van Koningin Wiedanook Watdanook, IJshoorntje en de Koninklijke wachter zijn allemaal nieuw vanaf mei 2019 en zorgen voor nog meer speelplezier met deze unieke bouwset.

Met dit coole LEGO speelgoedpaleis zijn de mogelijkheden eindeloos. Speel je favoriete scènes na uit DE LEGO FILM 2 of bedenk nieuwe avonturen met jouw eigen minifiguur en stenen figuren. Voeg deze geweldige bouwset toe aan je LEGO-collectie en beleef de meest fantastische ruimteavonturen!

Koop nu de set 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks 'echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleis online, en ontdek de verschillende verdiepingen, draaiende bovengedeelte en afneembare raket. Deze LEGO set is een geweldig cadeau voor jong en oud en zal zeker een perfecte aanvulling zijn op je LEGO-verzameling. Klaar voor lancering? Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier met deze coole bouwset!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 74.95 (25-05-2023) € 74.95 (25-05-2023) € 74.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70839

De Rexcelsior!

foto van lego set5005736

THE LEGO® MOVIE 2™ Unikitty Luggage Tag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.