Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Rexcelsior! 70839

De LEGO set 70839 'De Rexcelsior' is een speelgoedruimteschip uit DE LEGO® FILM 2™.
Het schip heeft een gedetailleerd interieur, grote boosters, een cockpit voor 2 microfiguren en een snelvuurgeschut met veermechanisme.
De set bevat ook 2 minifiguren (Emmet en Rex), microfiguren, micro-raptorfiguren en micromodellen.
Met deze set kunnen kinderen urenlang spelen en avonturen beleven.
Het schip is 19 cm hoog, 40 cm lang en 21 cm breed.
Bestel De Rexcelsior vandaag nog en stap aan boord!

Waar is LEGO De Rexcelsior! 70839 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 104.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
1826
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70839
lego insiders punten icoon
1125
punten

Stap aan boord van de Rexcelsior en beleef eindeloos speelplezier met de populaire personages uit DE LEGO® FILM 2™! Dit LEGO speelgoedruimteschip heeft alles wat je nodig hebt om een universum aan ruimteavonturen te beleven. Dankzij de deuren die open kunnen en de afneembare daken, kun je gemakkelijk spelen en ontdekken. De cockpit biedt ruimte voor 2 microfiguren en het interieur op microschaal is gedetailleerd en bevat verschillende ruimtes en vakken om te verkennen.

Met de hendel aan de achterkant kun je het 6-schots snelvuurgeschut met veermechanisme activeren en vol gas gaan! Fans van DE LEGO FILM 2 zullen het geweldig vinden om hun favoriete scènes na te spelen en hun eigen verhalen te verzinnen met de speelgoedminifiguren van Rex en Emmet, plus de microfiguren, micro-raptorfiguren en micromodellen die in De Rexcelsior kunnen worden geplaatst!

Deze LEGO® set voor kinderen is inclusief 2 minifiguren: Stoere Stoppel Emmet en Rex Gevarenvest, plus microfiguren van Emmet en Rex en 5 micro-raptorfiguren van speelgoeddinosaurussen (3 metallic, 2 donkerblauw). Het Rexcelsior ruimteschip heeft grote boosters, een cockpit met ruimte voor 2 microfiguren, een gedetailleerd interieur op microschaal met verschillende ruimtes en vakken, deuren die open kunnen en afneembare daken om gemakkelijk te kunnen spelen, een hendel met een knop om het 6-schots snelvuurgeschut met veermechanisme te activeren en een opbergvak voor munitie met 6 extra projectielen.

Dit bouwspeelgoed voor kinderen is ook inclusief 5 micromodellen: het huis van Emmet, een vorkheftruck, 2 interaptors en een dropship. Kinderen kunnen volop actie tussen de sterren uit DE LEGO® FILM 2™ naspelen met deze creatieve speelgoedset. Het Rexcelsior LEGO® speelgoedruimteschip is ca. 19 cm hoog, 40 cm lang en 21 cm breed.

Met 70839 De Rexcelsior heb je alles wat je nodig hebt voor urenlang speelplezier en avontuur! Samen met Emmet en Rex kun je het heelal ontdekken, op zoek naar nieuwe werelden en spannende missies. Bouw je eigen sterrenstelsel en beleef de meest waanzinnige avonturen. Spelen was nog nooit zo leuk als met De Rexcelsior van LEGO®! Bestel hem vandaag nog en klim aan boord!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (05-01-2024) € 104.95 (25-05-2023) € 75.62

Ook aanbevolen:

foto van lego set70830

Lieve Chaos' Systar ruimteschip

foto van lego set70835

Rex's verkenner!

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.