Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bubbles' speeltuinduel 41287

Bouw een kleurrijke speeltuin vol avontuur met LEGO set 41287.
Beleef een hilarisch avontuur uit The Powerpuff Girls met Bubbles en Prinses Morbucks.
Glijd van de regenboogglijbaan, draai rondjes in de draaimolen en vuur op de kluisjes om te ontsnappen.
Gebruik de katapult en aurapowerschieters voor extra actie.
Laat je fantasie de vrije loop met deze geweldige speelset.
Bestel nu en begin met spelen!

Waar is LEGO Bubbles' speeltuinduel 41287 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Powerpuff Girls™ sets

aantal lego stenen icoon
144
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41287
lego insiders punten icoon
150
punten

Haal alles uit de kast en organiseer een onvergetelijke LEGO® speeltuinduel tussen Bubbles en Prinses Morbucks! Met deze vrolijke en kleurrijke set bouw je een speeltuin vol avontuur en actie. Je vindt hier een regenboogglijbaan met ladder, een draaiende draaimolen, kluisjes met openende deuren en nog veel meer!

De set bevat ook een schitterend flexibel mechapak met afneembare powerhandschoenen en 2 noppenschieters, compleet met alle accessoires die je nodig hebt om een hilarisch avontuur na te spelen uit de tv-serie The Powerpuff Girls. Inclusief 2 minifiguren: Bubbles en Prinses Morbucks, plus een figuur van Octi.

Ontdek alle mogelijkheden en laat je fantasie tot leven komen met deze geweldige speelset. Ga naar de top van de glijbaan en glijd zo snel als je kunt naar beneden. Draai rondjes in de draaimolen en vuur jusite op tijd de kluisjes af om te ontsnappen aan de vijand, Prinses Morbucks.

Met de picknicktafel en de katapult kun je aan iedereen laten zien wie de beste avonturier is. Laad je boterham of pakje melk in de katapult en vuur ze af op Prinses Morbucks. Of gebruik de aurapowerschieters van Bubbles en vuur ze af op de vijand.

Bouw je eigen fantasiewereld en speel alles na wat je wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Met deze LEGO® The Powerpuff Girls™ 41287 Bubbles' speeltuinduel heb je genoeg uitdagingen om je fantasie de vrije loop te laten en veel plezier te beleven. Bestel hem vandaag nog en laat het spelen beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41288

Mojo Jojo slaat toe

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.