Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Poppy's huisje 41251

Stap in de magische wereld van de Trolls met LEGO set 41251.
Het compacte en opvouwbare huisje van Poppy is perfect voor onderweg en bevat leuke functies en accessoires om de fantasie van kinderen te stimuleren.
Verzamel alle Trolls World Tour sets en speel favoriete scènes uit de film na.
Geschikt voor jonge kinderen om te bouwen en geen batterijen nodig.
Bestel nu en ontdek de betoverende wereld van de Trolls samen met jouw kinderen.

Waar is LEGO Poppy's huisje 41251 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 13.9519-09-2024

Bekijk meer Trolls World Tour sets

aantal lego stenen icoon
103
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41251
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap binnen in de magische wereld van de Trolls en ontdek samen met Poppy alle wonderen die er te vinden zijn! Met de LEGO® Trolls World Tour Poppy's huisje set wordt de fantasie van jouw kleine Trolls fan werkelijkheid. Laat je kind een douche nemen met Poppy, haar haren stylen en de schatkaart zoeken terwijl ze nieuwe avonturen bedenken.

Dit speelhuisje is perfect voor onderweg dankzij het compacte formaat en de mogelijkheid om het dicht te klappen. Zo kan jouw kleine Trolls fan zich ook onderweg vermaken. Het ideale cadeau voor kinderen die dol zijn op minispeelgoed.

Verzamel alle Trolls World Tour speelgoedsets en beleef de magie van de Trolls films opnieuw! Het LEGO Trolls World Tour speelgoed biedt fans van de Trolls films een wereld vol creatieve speelmogelijkheden. Kinderen zullen het geweldig vinden om hun favoriete muziekscènes uit het verhaal na te spelen.

Poppy's huisje zit boordevol leuke functies en accessoires, zodat kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten en nieuwe avonturen met Poppy kunnen bedenken. Speel met haar haren of bungel aan de vilten bloem: er is altijd wel iets te beleven. Combineer Poppy's huisje met de bouwset LEGO® Trolls World Tour Feest in Trol Dorp (41255) door het huisje boven op de grote boom te zetten.

Deze LEGO 4+ set is speciaal ontworpen voor jonge kinderen om te leren bouwen en om hun fantasie te stimuleren. Het is een geweldige keuze voor de feestdagen en het perfecte cadeau voor kinderen die dol zijn op Trolls speelgoed. En het beste van alles? Er zijn geen batterijen nodig! Want we weten allemaal dat Trolls tot leven komen door knuffels, regenbogen en cupcakes, niet door batterijen!

Met de digitale bouwinstructies in de gratis LEGO® Life app kunnen zelfs de jongste bouwers genieten van de voldoening van zelfstandig bouwen. Laat jouw kinderen het model snel als een echte professional in elkaar zetten. Dit Trolls speelgoed met Poppy heeft het ideale formaat voor speelplezier onderweg. Het huisje is gesloten ca. 11 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep.

Laat jonge fans van Trolls kennismaken met een wereld vol muziek en avontuur met LEGO® Trolls World Tour Poppy's huisje (41251). Bestel nu en beleef samen met jouw kinderen de ongelooflijke wereld van de Trolls!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (25-05-2023) € 13.95 (25-05-2023) € 13.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41252

Poppy's luchtballonavontuur

foto van lego set41254

Volcano Rock City Concert

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.