Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lonesome Flats wildwateravontuur 41253

Maak kennis met LEGO set 41253, het Trolls World Tour Lonesome Flats wildwateravontuur.
Beleef eindeloos speelplezier met het drijvende vlot, podium en gevangeniscel.
Deze set is perfect voor jonge kinderen om spelenderwijs hun bouwvaardigheden te verbeteren.
Bestel nu en geniet van duurzaam en veilig speelgoed!

Waar is LEGO Lonesome Flats wildwateravontuur 41253 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer Trolls World Tour sets

aantal lego stenen icoon
159
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41253
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij fan van de kleurrijke en muzikale wereld van Trolls World Tour? Dan mag je de LEGO® Trolls World Tour Lonesome Flats wildwateravontuur (41253) set absoluut niet missen! Met deze set waan jij je in de avonturen van Poppy en haar vriendjes Branch en Biggie terwijl ze de wereld van de countrymuziek veroveren met popmuziek.

Met het drijvende vlot, het podium en de gevangeniscel beleef je eindeloos speelplezier. Laat je creativiteit de vrije loop en speel met de minifiguren en de muzikale snaren uit de film. Verzamel alle Trolls personages en leef je helemaal uit met deze fantastische speelset.

De LEGO 4+ set is ook nog eens een leuke manier om te leren bouwen. Zo kunnen jonge kinderen spelenderwijs hun bouwvaardigheden verbeteren en zich helemaal onderdompelen in de wereld van Trolls.

De set bevat gedetailleerde instructies, maar ook digitale Instructions PLUS in de LEGO Life app. Zo wordt het bouwen nog leuker en eenvoudiger voor jonge fans van Trolls.

Het vlot heeft een perfect formaat van ongeveer 16 cm bij 8 cm, zodat je met gemak fantasierijke verhalen kunt bedenken en eindeloos kunt spelen. Of je nu fan bent van Poppy speelgoed of dol bent op alles wat met Trolls te maken heeft, deze set is perfect voor iedereen die van creatief spelen houdt.

Bij LEGO staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom worden de stenen altijd grondig getest om te voldoen aan de hoogste industrienormen. Zo weet je zeker dat je met deze set van duurzaam en veilig speelgoed geniet.

Lonesome Flats wildwateravontuur brengt de wereld van Trolls World Tour tot leven en zal voor jong en oud een geweldige aanvulling op hun LEGO collectie zijn. Bestel nu en ervaar eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 19.95 (25-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41250

Dansfeestje op het Techno-rif

foto van lego set41256

Regenboogrupsbus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.