Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Volcano Rock City Concert 41254

De LEGO Trolls World Tour Vulkaan Rock City Concert set laat kinderen de wereld van Trolls verkennen en hun eigen rockconcerten creëren. Met Poppy en Queen Barb minifiguren kunnen ze dramatische muziekscènes uit de film naspelen. De set bevat beweegbare vleugels, draaiende podia en backstage-snacks. Verzamel touwtjes uit andere LEGO Trolls World Tour sets voor de ultieme rockbattle. Met gedrukte instructies en de Instructions PLUS app voor interactief bouwplezier. Rock mee met deze geweldige set en laat de muziek door je aderen stromen!

Waar is LEGO Volcano Rock City Concert 41254 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Trolls World Tour sets

aantal lego stenen icoon
387
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41254
lego insiders punten icoon
208
punten

Deze te gekke LEGO® Trolls World Tour Vulkaan Rock City Concert set brengt de wereld van muziek tot leven voor Trolls fans. Met 3 minifiguren kunnen kids meteen aan de slag. Ze zullen het geweldig vinden om Poppy klaar te maken met verschillende haaccessoires terwijl ze zich voorbereidt op het ultieme rockgevecht met Queen Barb. Vervolgens kunnen ze Poppy en Barb op de draaiende podia plaatsen om dramatische muziekscènes uit de film na te spelen.

Kinderen kunnen blijven genieten van fantasierijk spel nadat deze Trolls-filmset is gebouwd. Bekijk de beweegbare vilten vleugels, de draaiende platforms en de backstage-snacks. Kinderen zullen het geweldig vinden om het verzamelbare touwtje te vinden om in de lier te plaatsen - samen met touwtjes die verzameld zijn uit andere LEGO Trolls World Tour sets.

LEGO Trolls World Tour opent een wereld van spelplezier voor fans van de DreamWorks Trolls-films. Elke set wordt geleverd met gedrukte instructies en wordt geleverd met Instructies PLUS om jonge kinderen te helpen genieten van het bouwproces.

Laat je creativiteit de vrije loop met deze geweldige LEGO Trolls World Tour Vulkaan Rock City Concert set! Laat muziek door je aderen stromen terwijl je de wereld van Trolls betreedt en spannende avonturen beleeft.

Als je klaar bent om een echt rockconcert te geven, is deze set perfect voor jou. Help Poppy om haar iconische kapsel te creëren met de verschillende haaccessoires. Ze moet er op haar best uitzien terwijl ze het opneemt tegen Queen Barb in de ultieme rockbattle. Zet Poppy en Barb op de draaiende podia en laat de muziekscènes uit de film tot leven komen terwijl je de set laat draaien.

Maar dat is nog niet alles! Deze set zit boordevol leuke extra's om je speelervaring nog spannender te maken. Ontdek de beweegbare vilten vleugels waarmee je personages kunnen vliegen en zweven. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je het podium rockt en de concertgangers versteld laat staan met epische muzieknummers.

En vergeet niet om onderweg wat te snacken! Deze set bevat backstage-snacks om ervoor te zorgen dat je energie hebt om de nacht door te komen. Grijp wat popcorn of een verfrissend drankje terwijl je je voorbereidt op het volgende optreden. Maar pas op voor de jaloerse blikken van de andere Trolls die niet op het podium staan!

Verzamel alle touwtjes! Deze set bevat een verzamelbaar touwtje dat je in de lier kunt plaatsen. Maar dat is nog niet alles, je kunt ook touwtjes verzamelen uit andere LEGO Trolls World Tour sets om je muzikale verzameling compleet te maken. Hoe meer touwtjes je verzamelt, hoe meer muzikale kracht je zult hebben tijdens de ultieme rockbattle!

Met deze LEGO Trolls World Tour Vulkaan Rock City Concert set kun je je favoriete scènes uit de film opnieuw beleven of je eigen nieuwe avonturen bedenken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de set bouwt en speel met de minifiguren. Voeg je eigen twist toe aan het verhaal en creëer je eigen muzikale wereld vol plezier en vriendschap.

Klaar om te bouwen? Deze set wordt geleverd met gedrukte instructies om je op weg te helpen. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de Instructions PLUS-functie kun je de bouwinstructies ook digitaal volgen via een speciale app. Dit maakt het bouwproces nog leuker en interactiever. Volg stap voor stap de instructies op je telefoon of tablet en zie hoe je Trolls-set tot leven komt.

Dus waar wacht je nog op? Doe mee aan het muzikale avontuur met LEGO Trolls World Tour Vulkaan Rock City Concert set. Beleef eindeloos speelplezier terwijl je je eigen rockconcerten creëert en de wereld van Trolls verkent. Verzamel alle touwtjes, bouw je eigen podium en laat de muziek door je aderen stromen. Het is tijd om te rocken!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41253

Lonesome Flats wildwateravontuur

foto van lego set41258

Vibe City concert

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.