Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Regenboogrupsbus 41256

Breng de avonturen uit de film Trolls World Tour tot leven met de LEGO Trolls World Tour Regenboogrupsbus! Deze geweldige bus in de vorm van een rups zit vol coole aspecten en biedt eindeloos creatief speelplezier.
Stap in en ga op pad met Poppy, Cooper, Cloud Guy en de cloud baby's! Perfect voor kinderen die dol zijn op Poppy en haar vriendjes.
Ideaal cadeau voor kinderen die houden van leuke en kleurrijke speelsets.
Maak het bouwproces nog leuker met Instructions PLUS.
Bestel nu en laat de Trolls busrit beginnen!

Waar is LEGO Regenboogrupsbus 41256 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Trolls World Tour sets

aantal lego stenen icoon
395
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41256
lego insiders punten icoon
300
punten

Hallo Trolls-fans! Het is tijd om de avonturen uit de film Trolls World Tour tot leven te brengen met de fantastische LEGO® Trolls World Tour Regenboogrupsbus! Deze geweldige bus in de vorm van een rups is een feest voor het oog en biedt eindeloos creatief speelplezier. Stap in en ga op pad met Poppy, Cooper, Cloud Guy en de cloud baby's!

Deze gedetailleerde set zit vol coole aspecten die zorgen voor urenlang speelplezier. Kinderen kunnen hun favoriete Trolls figuren in de bus zetten en aan de slag gaan met het naspelen van scènes uit de film. Plezier begint al bij de bushalte, waar kinderen kunnen wachten tot de rupsbus arriveert. Wanneer de rups eenmaal op weg is, kunnen ze genieten van de bewegende ogen en wielen van de bus terwijl ze hun figuurtjes door het landschap laten racen. Maar dat is nog niet alles - bij de bushalte vinden ze een vilten bloem, een schommel en een stang waaraan Poppy aan haar haren kan bungelen!

De Regenboogrupsbus is perfect voor kinderen die dol zijn op Poppy en haar vriendjes. Deze fantasierijke speelset is de ideale keuze voor iedereen die van speelgoedvoertuigen houdt. De bus is ca. 15 cm lang, 7 cm hoog en 8 cm breed, in combinatie met de speelgoedbushalte creëer je de ideale omstandigheden voor fantasierijk spelen.

Als je op zoek bent naar schattige en creatieve cadeau-ideeën, dan is de Regenboogrupsbus iets wat zeker op de verlanglijst moet staan. Deze set komt samen met Poppy en Cooper minifiguren, plus 4 bouwbare personages: Cloud Guy en zijn 3 cloud baby's. Ideaal voor kinderen die houden van leuke en kleurrijke speelsets!

Maak het bouwproces nog leuker en creatiever met Instructions PLUS. Deze digitale bouwinstructies zijn beschikbaar in de gratis LEGO Life app en bieden coole tools waardoor zelfs de jongste kinderen LEGO-bouwen onder de knie krijgen! Door te spelen en te bouwen leert je kind belangrijke vaardigheden zoals concentratie, probleemoplossing en fijne motoriek.

Het is tijd om op pad te gaan met je favoriete Trolls met de LEGO® Trolls World Tour verzamelsets. Deze sets zijn ideaal voor iedereen die van Trolls speelgoed houdt en geven je de kans om scènes uit de film tot leven te brengen. Met het Regenboogrupsbus speelgoed van LEGO® bouwen kinderen een bijzonder speelgoedvoertuig dat uren speelplezier biedt. Bestel nu en laat de Trolls busrit beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41252

Poppy's luchtballonavontuur

foto van lego set41255

Pop Village Celebration

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.