Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vibe City concert 41258

Maak je klaar voor het ultieme muzikale avontuur met LEGO set 41258.
Laat kinderen samen met de Trolls de leukste liedjes spelen met het keyboard, gitaren en meer.
Met 5 Trolls minifiguren en creatieve accessoires, biedt deze set eindeloos speelplezier.
Geen batterijen nodig.
Perfect cadeau voor muziekliefhebbers van 6 jaar en ouder.
Ontdek de wereld van de Trolls en creëer je eigen muzikale reis!

Waar is LEGO Vibe City concert 41258 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Trolls World Tour sets

aantal lego stenen icoon
494
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41258
lego insiders punten icoon
450
punten

Welkom in de wereld van de Trolls! Maak je klaar om deel te nemen aan het concert van het jaar met de LEGO® Trolls Wereldtour Vibe City concert (41258) speelset. Deze set is het ultieme cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder die dol zijn op muziek en de avonturen van de Trolls. De set is gebaseerd op de populaire DreamWorks-film Trolls Wereldtour en zal kinderen helpen om hun eigen reis door de wereld van de muziek te maken.

Deze set bevat allerlei leuke muzikale accessoires, zoals een keyboard, 2 gitaren, een tuba en een trompet, waarmee kinderen samen met de Trolls de leukste liedjes kunnen zingen. Er is een dj-booth, microfoons en opnamestudio om ervoor te zorgen dat elk concert perfect verloopt! Kinderen zullen het geweldig vinden om te spelen met de 5 Trolls minifiguren, waaronder het exclusieve personage van de Funktrol. Met deze figuurtjes kan het spelen direct beginnen.

Deze set biedt eindeloze creatieve mogelijkheden voor kinderen. Laat de Trolls van de glijbaan roetsjen of zet ze op de draaiende platforms. Bekijk de schattige vilten luidspreker, de glitterdetails en de bewegende sterren en ontdek de muzikale snaar uit de film. Naast de accessoires zijn er ook leuke haardecoraties om de Trolls een nieuwe look te geven.

De LEGO® Trolls Wereldtour bouwsets bevatten alles wat kinderen nodig hebben om scènes uit de DreamWorks Trolls Wereldtour film na te spelen en hun creativiteit een boost te geven. De set is ca. 25 cm hoog en 21 cm diep, wat zorgt voor veel speelplezier. Het kleurrijke en fantasierijke ontwerp garandeert dat kinderen hun eigen concerten met de Trolls kunnen geven en talloze avonturen kunnen bedenken.

Het beste van alles is dat deze set geen batterijen nodig heeft. De Trolls-speelset is perfect voor kinderen die dol zijn op fantasierijke games en hun eigen creativiteit willen gebruiken. Jongere bouwers kunnen ook het gevoel van succes ervaren wanneer ze zelfstandig iets bouwen met de digitale Instructions PLUS, beschikbaar in de gratis LEGO® Bouwinstructies app.

Bouwsets van LEGO® behoren al sinds 1958 tot de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen van de LEGO Groep. De stenen zijn consistent, compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, geplet, gedraaid, verhit, gebogen, bekrast en gerekt om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Als je op zoek bent naar het ultieme cadeau voor een kind dat dol is op Trolls poppen, figuren en speelsets, zoek dan niet verder dan de LEGO® Trolls Wereldtour Vibe City Concert set. Deze set zal kinderen helpen om hun eigen fantasierijke wereld van de muziek te creëren en biedt eindeloos speelplezier en creativiteit!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41253

Lonesome Flats wildwateravontuur

foto van lego set41254

Volcano Rock City Concert

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.