Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zoey's Dream Jet Pack Booster & Z-Blob and Bunchu Spider Escape 30660

Stap aan boord van Zoey's Droom Jet Pack Booster (30660) van LEGO® DREAMZzz™ en laat je verbeelding de vrije loop! Ga de strijd aan met het enge nachtwezen en help Zoey om haar dromen waar te maken. Beleef spannende avonturen vol actie en fantasie met deze kleurrijke speelset.

Waar is LEGO Zoey's Dream Jet Pack Booster & Z-Blob and Bunchu Spider Escape 30660 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
37
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30660
lego insiders punten icoon
32
punten

Stap aan boord van Zoey's Droom Jet Pack Booster (30660) van LEGO® DREAMZzz™ en laat je verbeelding de vrije loop! Deze speelset bevat Zoey, een minifiguur met een stoere jet pack, en een angstaanjagend nachtwezen.

Met deze set kunnen jongeren en volwassenen eindeloos spelen en hun eigen dromen en nachtmerries tot leven laten komen. Laat Zoey met haar jet pack door de lucht vliegen en het opnemen tegen het enge nachtwezen. Wie zal er als overwinnaar uit de strijd komen? Dat bepaal jij!

De LEGO® DREAMZzz™ Zoey’s Dream Jet Pack Booster (30660) is perfect voor iedereen die houdt van avontuur en fantasie. De kleurrijke bouwstenen zorgen voor urenlang speelplezier en stimuleren de creativiteit van jong en oud. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van LEGO® en creëer je eigen droomwereld vol actie en spanning.

Met deze set kunnen kinderen en volwassenen samen bouwen en spelen, wat zorgt voor leuke en gezellige momenten. Verzamel alle LEGO® DREAMZzz™ sets en bouw je eigen droomuniversum. De Zoey’s Dream Jet Pack Booster (30660) is een geweldige toevoeging aan elke LEGO® collectie en zal zeker voor veel plezier zorgen.

Laat je verbeelding de vrije loop en ga op avontuur met Zoey en haar jet pack. Ontdek de magische wereld van LEGO® DREAMZzz™ en beleef spannende avonturen vol actie en fantasie. Deze set is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een unieke en spannende bouwervaring.

Ga de strijd aan met het enge nachtwezen en help Zoey om haar dromen waar te maken. Met de LEGO® DREAMZzz™ Zoey’s Dream Jet Pack Booster (30660) ben jij de held van je eigen verhaal. Durf jij het avontuur aan te gaan en de wereld van LEGO® te verkennen?

Laat je inspireren door de fantastische wereld van LEGO® DREAMZzz™ en bouw je eigen droomwereld vol magie en avontuur. Met de Zoey’s Dream Jet Pack Booster (30660) beleef je eindeloos speelplezier en creëer je je eigen verhaal. Ben jij klaar voor een nieuw en spannend avontuur?

Laatste update: 2024-08-02 12:02:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.