Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Droomdorp 40657

Ontdek de magische wereld van LEGO® DREAMZzz™ met de Droomdorp bouw- en speelset (40657). Bouw een betoverend dorp met winkels zoals een magiewinkel en bakkerij en beleef eindeloos speelplezier. Creëer je eigen avonturen met deze set, geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Bestel nu en word een echte held in de wereld van DREAMZzz™!

Waar is LEGO Droomdorp 40657 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
434
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40657
lego insiders punten icoon
225
punten

Kom en ontdek een magische wereld uit de LEGO® DREAMZzz™ tv-serie met de spannende Droomdorp (40657) bouw- en speelset. Dit dorp is de plek waar helden naartoe gaan wanneer ze slapen, en het zit vol met betoverende droomwezens en leuke winkels zoals een magiewinkel, een bakkerij en een smederij. Ben jij klaar om je eigen avonturen te beleven?

Deze spectaculaire set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en biedt eindeloos speelplezier. Met de bouwinstructies op basis van spannende verhalen kunnen kinderen kiezen of ze een winkelscène willen naspelen of een verdedigingstoren willen bouwen. De keuze is aan jou!

Er zijn zoveel charmante details die deze set extra speciaal maken. Wat dacht je van de draaiende windmolen op de bakkerij? Of het zwaaiende uithangbord van de magiewinkel? En natuurlijk kun je niet vergeten om de gedetailleerde minifiguur van Jayden te ontdekken. Elk detail draagt bij aan het creëren van een betoverende en levendige spelwereld.

Met de Droomdorp bouw- en speelset kun je je fantasie de vrije loop laten. Bouw het dorp zoals jij het wilt en verander de modules keer op keer. Richt een verdedigingstoren in en bereid je voor op aanvallen van Grimgebroed, of speel winkelscènes na waarin je klanten bedient en magische spreuken gebruikt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

En laten we het formaat niet vergeten. De magiewinkel is ongeveer 11 cm hoog, 12 cm breed en 7 cm diep, waardoor het de perfecte aanvulling is op je LEGO® DREAMZzz™ tv-serie speelwereld. Je kunt het gemakkelijk ergens neerzetten en er elke dag van genieten.

Met de Droomdorp bouw- en speelset ben jij de regisseur van je eigen droomavonturen. Creëer je eigen wereld vol met magie, mysterie en spannende ontdekkingen. Beleef avonturen met Jayden en andere minifiguren uit de LEGO® DREAMZzz™ tv-serie en word een echte held!

Laat je verbeelding de vrije loop en begin vandaag nog met bouwen en spelen. De Droomdorp set is het perfecte cadeau voor jongeren en volwassenen die van LEGO® houden. Bestel nu en maak deel uit van de betoverende wereld van DREAMZzz™!

En onthoud, met deze teksten gericht op jongeren en volwassenen, kunnen we niet anders dan de SEO in gedachten houden. Dus wees er zeker van dat je deze set vandaag nog bestelt, zodat je al je vrienden kunt verslaan in zoekmachine rankings! Vergeet niet om je LEGO® DREAMZzz™ tv-serie collectie compleet te maken met de fantastische Droomdorp bouw- en speelset.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71469

Nachtmerrie haaienschip

foto van lego set5008135

Mythische wezens bundel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.