Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Droomwereld bundel 5008137

Stap in de kleurrijkste dromenwereld met de LEGO® DREAMZzz™ Droomwereld bundel! Maak kennis met de Fantastische boomhut (71461) set en het schildpadbusje van Mevrouw Castillo (71456). Beide sets bieden twee spannende bouwmogelijkheden en worden tot leven gebracht door minifiguren van jouw favoriete DREAMZzz helden. Deze set is perfect voor kinderen en volwassenen die houden van bouwen, spelen en hun verbeelding gebruiken. Bestel nu en laat het speelplezier beginnen!

Waar is LEGO Droomwereld bundel 5008137 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
5008137
lego insiders punten icoon
918
punten
foto van lego set5008137

Stap in de kleurrijkste dromenwereld met de LEGO® DREAMZzz™ Droomwereld bundel! Maak kennis met de Fantastische boomhut (71461) set, speciaal ontworpen voor avontuurlijke kinderen vanaf 9 jaar, en de Mevrouw Castillo's schildpadbusje (71456) set voor coole kids vanaf 7 jaar. Met deze magische bouwmogelijkheden kunnen DREAMZzz fans hun creativiteit de vrije loop laten gaan en de meest bijzondere rijken ontdekken!

Stel je voor dat je in de Fantastische boomhut stapt en een wereld vol verrassingen en avonturen betreedt. Deze gedetailleerde set bevat een keuken, woonkamer en slaapkamer, waarin je allerlei spannende geheimen kunt ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een broodrooster die bagels kan afschieten? Hoe cool is dat? Daarnaast heeft Mevrouw Castillo's schildpadbusje alles wat je verbeelding nodig heeft. Met beweegbare wielen, een roterende periscoop en een draaiende cactus is dit voertuig perfect voor de meest fantastische avonturen.

Maar dat is nog niet alles! Beide sets bieden niet één, maar twee spannende bouwmogelijkheden. Hierdoor word je aangemoedigd om creatief te spelen en je eigen avonturen te bedenken. De Fantastische boomhut en het schildpadbusje van Mevrouw Castillo nemen je mee op reis naar de meest magische plekken en geven je de vrijheid om je eigen verhalen te creëren. Hoe gaaf is dat?

Deze onvergetelijke bundel wordt tot leven gebracht door minifiguren van jouw favoriete DREAMZzz helden: mevrouw Castillo, Mateo, Izzie, Zoey en natuurlijk de gemene Nachtjager. Met deze gedetailleerde figuren kun je jouw favoriete scènes uit de tv-serie tot leven brengen en je eigen verhalen bedenken. Onderzoek samen met mevrouw Castillo de mysterieuze boomhut en ga op avontuur met je vrienden Mateo, Izzie en Zoey. Maar let op voor de gemene Nachtjager! Hij zit altijd achter je aan en zal er alles aan doen om je tegen te houden. Durf jij de uitdaging aan?

De LEGO® DREAMZzz™ Droomwereld bundel is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die zich weer even willen wanen in hun jeugd. Deze set is perfect om samen met je kinderen, neefjes, nichtjes of vrienden te bouwen en te spelen. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef urenlang speelplezier!

Deze bundel is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen met een grote fantasie, maar ook voor fans van de LEGO® DREAMZzz™ tv-serie. Je kunt de sets zelf bouwen aan de hand van de bouwinstructies die zijn gebaseerd op verhalen. Wil je extra inspiratie opdoen? Geen probleem! Alle instructies zijn ook digitaal beschikbaar in de LEGO® Builder app.

De Fantastische boomhut is ongeveer 40 cm hoog, waardoor hij een echte blikvanger is in elke kinderkamer. Het schildpadbusje van Mevrouw Castillo is ongeveer 18 cm hoog en 15 cm breed. Deze perfecte afmetingen zorgen ervoor dat je het speelgoed gemakkelijk met je mee kunt nemen en overal kunt spelen waar je maar wilt.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de kleurrijkste dromenwereld met de LEGO® DREAMZzz™ Droomwereld bundel en laat je fantasie de vrije loop! Ontdek de meest bijzondere rijken, speel je favoriete scènes na uit de tv-serie en beleef eigen avonturen met mevrouw Castillo, Mateo, Izzie, Zoey en de gemene Nachtjager. Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van spelen, bouwen en hun verbeelding gebruiken. Bestel nu en laat het speelplezier beginnen!

2023-12-29 09:43:31

Laatste update: 2023-12-29 09:43:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71454

Mateo en Z-Blob de robot

foto van lego set5008135

Mythische wezens bundel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.