Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Izzie en Bunchu het konijn 71453

Dit is de LEGO set 71453, waarin je de avonturen van Dromenwereld kunt beleven. Bouw Bunchu het konijn, een verstelbare figuur, en red hem van het Grimgebroed. Speel met Izzie en volg bouwinstructies op basis van verhalen. Met deze set kun je urenlang spelen en je creativiteit de vrije loop laten. Perfect voor kinderen van 7 jaar en ouder. Bestel nu en ervaar eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Izzie en Bunchu het konijn 71453 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
259
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71453
lego insiders punten icoon
157
punten

Stap in de spannende wereld van Dromenwereld met de LEGO® DREAMZzz™ Izzie en Bunchu het konijn (71453) bouw- en speelset! Ben jij 7 jaar of ouder? Dan is deze set perfect voor jou! Ga mee op avontuur met Izzie en help haar om een grote versie van haar favoriete knuffeldier te bouwen en te redden uit de klauwen van het angstaanjagende Grimgebroed.

Deze set biedt eindeloos speelplezier met 1 set en 2 manieren om te bouwen. De grote Bunchu heeft een volledig verstelbare nek, armen en benen. Tijdens het bouwen kun je je fantasie de vrije loop laten en de bouwinstructies op basis van verhalen volgen. Je kunt Bunchu laten rolschaatsen en handschoenen geven, of bijenvleugels en een angel – de keuze is aan jou!

En dat is nog niet alles! Deze set bevat ook een fantastische minifiguur van Izzie. Ze is gedetailleerd en wordt geleverd met accessoires zoals een harnas, een zwaard en een zandloper. Daarnaast zijn ook figuren van het Grimgebroed en een kleine Bunchu inbegrepen, zodat je het hele verhaal kunt naspelen.

Maar wat maakt deze set nou zo speciaal? Hier zijn een paar redenen waarom jij deze set absoluut moet hebben:

Breng Bunchu tot leven – met de LEGO® DREAMZzz™ Izzie en Bunchu het konijn (71453) bouw- en speelset kun je je fantasie de vrije loop laten. Speel allerlei avonturen en beleef de spannende momenten uit de DREAMZzz tv-serie.

Volledig verstelbaar – de grote Bunchu heeft een verstelbare nek, staart, armen en benen. Hierdoor kun je hem gemakkelijk poseren en verschillende scènes naspelen. Het is net alsof Bunchu echt tot leven komt!

2 manieren om te bouwen – deze set wordt geleverd met verschillende elementen, zodat je Bunchu kunt uitrusten met rolschaatsen en handschoenen, of een angel en bijenvleugels. Kies jouw favoriete look voor Bunchu en laat je creativiteit spreken!

Een Izzie minifiguur – naast de grote Bunchu bevat deze set ook een gedetailleerde minifiguur van Izzie. Ze is uitgerust met een stoer harnas, een zwaard en een zandloper. Met Izzie kun je allerlei avonturen bedenken en de wereld van Dromenwereld verkennen.

Kleine Bunchu inbegrepen – naast de grote Bunchu is ook een figuur van de originele Bunchu het konijn inbegrepen. Hiermee kun je het hele verhaal naspelen en je eigen avonturen bedenken.

Urenlang speelplezier – deze LEGO set is ontworpen voor kinderen van 7 jaar en ouder en biedt urenlang speelplezier. Of je nu alleen speelt of met vrienden, met de LEGO® DREAMZzz™ Izzie en Bunchu het konijn (71453) bouw- en speelset kun je je eigen avonturen bedenken en beleven.

Afmetingen – Bunchu is ongeveer 19 cm hoog zonder de raketrolschaatsen. Zo kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen en avonturen beleven waar je maar wilt.

Bouwinstructies op basis van verhalen – deze set bevat bouwinstructies op basis van verhalen. Hierdoor kun je stap voor stap de set bouwen en tegelijkertijd genieten van een spannend verhaal. De bouwinstructies zijn ook digitaal beschikbaar in de LEGO® Builder app, zodat je overal en altijd kunt bouwen.

Uitstekende kwaliteit – zoals je van LEGO gewend bent, zijn de stenen ontworpen om altijd consistent op elkaar aan te sluiten. Hierdoor kun je eindeloos bouwen en je creativiteit de vrije loop laten.

Veiligheid voor alles – LEGO stenen zijn uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Je kunt dus met een gerust hart spelen en bouwen.

Kortom, de LEGO® DREAMZzz™ Izzie en Bunchu het konijn (71453) bouw- en speelset is dé set die je moet hebben. Met Bunchu kun je je eigen avonturen bedenken en de wereld van Dromenwereld verkennen. Ga de strijd aan met het angstaanjagende Grimgebroed en red Bunchu! Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier met deze fantastische LEGO set.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71456

Mevrouw Castillo's schildpadbusje

foto van lego set71471

Mateo's terreinwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.