Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mateo en Z-Blob de robot 71454

De LEGO set 71454, gebaseerd op de tv-serie DREAMZzz, bevat de Z-Blob robot en minifiguren van Mateo en Jayden. Kinderen kunnen hun eigen droomwereld creëren, Jayden redden en de robot verschillende poses geven met verstelbare romp, armen en benen. De set bevat accessoires en kan gecombineerd worden met andere LEGO sets. De afmetingen van de robot zijn ongeveer 16 cm hoog. Bestel nu en stimuleer de creativiteit van kinderen vanaf 7 jaar.

Waar is LEGO Mateo en Z-Blob de robot 71454 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
237
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
71454
lego insiders punten icoon
157
punten

Breng Z-Blob tot leven in de LEGO DREAMZzz Mateo en Z-Blob de robot (71454) bouw- en speelset! Deze set is gebaseerd op de spannende avonturen uit de tv-serie DREAMZzz en is speciaal ontworpen voor kinderen van 7 jaar en ouder.

Met deze set kunnen kinderen hun eigen droomwereld creëren en Jayden, het personage uit de tv-serie, redden uit de handen van een angstaanjagend monster. Ze kunnen Z-Blob transformeren in een gestroomlijnde robot en samen met Mateo de strijd aangaan.

De grote Z-Blob robot heeft een volledig verstelbare romp, armen en benen. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en de robot verschillende poses geven om de actie na te spelen. Bovendien worden er accessoires meegeleverd, zoals hand- en schouderblasters, een jetpack en een helm. Zo kunnen kinderen zelf kiezen hoe Z-Blob eruitziet en welke krachten hij heeft.

De set bevat gedetailleerde minifiguren van Mateo en Jayden, compleet met accessoires zoals een riem, potloodstaf en zandloper. Deze minifiguren brengen de actie tot leven en zorgen voor nog meer speelplezier.

Naast de minifiguren bevat de set ook een nachtmerriemonster en het bed waaruit Jayden is ontvoerd. Met deze extra elementen kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en de spanning verhogen.

De speelset is ontworpen voor urenlang speelplezier, zowel alleen als samen met vrienden. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen avonturen bedenken. De set is ook compatibel met andere LEGO sets, waardoor kinderen hun eigen fantasiewereld kunnen uitbreiden en combineren.

De afmetingen van Z-Blob de robot zijn ongeveer 16 cm hoog. Hij is dus groot genoeg om indruk te maken, maar ook handzaam genoeg om overal mee naartoe te nemen.

De bouwinstructies zijn te vinden in de doos, maar zijn ook digitaal beschikbaar in de LEGO Builder app. Zo kunnen kinderen altijd en overal aan de slag met hun LEGO set.

De LEGO stenen zijn van uitstekende kwaliteit en sluiten altijd consistent op elkaar aan. Ze zijn uitvoerig getest om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken.

Laat kinderen van 7 jaar en ouder helemaal opgaan in de droomwereld met de LEGO DREAMZzz Mateo en Z-Blob de robot (71454) bouw- en speelset. Deze set zorgt voor eindeloos speelplezier en stimuleert de creativiteit van jongeren en volwassenen. Bestel vandaag nog en laat de avonturen beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71456

Mevrouw Castillo's schildpadbusje

foto van lego set71477

De Droomtoren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.