Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het Grimmonster 71455

Met de LEGO® DREAMZzz™ Het Grimmonster bouwset kunnen kinderen van 7 jaar en ouder eindeloos spelen en avonturen beleven. Ze kunnen kiezen uit twee bouwmogelijkheden om Cooper te redden, en met de verstelbare Grimmonster en accessoires zorgen ze voor extra speelplezier. Bestel nu en laat de fantasie tot leven komen!

Waar is LEGO Het Grimmonster 71455 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
274
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
71455
lego insiders punten icoon
285
punten

De geweldige LEGO® DREAMZzz™ Het Grimmonster (71455) bouwset

Ben jij klaar voor een episch avontuur vol actie? Met de LEGO® DREAMZzz™ Het Grimmonster bouwset kunnen kinderen van 7 jaar en ouder de strijd aangaan met een angstaanjagende figuur en hun vriend Cooper redden uit de klauwen van de Heer der Nachtmerries. Deze set is gebaseerd op de spannende tv-serie DREAMZzz en laat kinderen hun eigen verhalen bedenken en beleven door het gemene Grimmonster te bouwen en Mateo en Z-Blob te helpen.

Twee avonturen in één set

De LEGO® DREAMZzz™ Het Grimmonster bouwset biedt kinderen de mogelijkheid om uit twee verschillende bouwmogelijkheden te kiezen om Cooper te redden. Ze kunnen Z-Blob ombouwen tot een minivliegtuig en de slechterik rechtstreeks confronteren. Of ze kunnen een hoverbike bouwen om het Grimmonster mee te achtervolgen, te onderscheppen en Cooper te bevrijden. Met deze set hebben kinderen dubbel zoveel speeltijd en kunnen ze hun eigen avonturen bedenken en beleven.

Breng het plezier tot leven

Met de minifiguren van Mateo en Cooper komt de actie pas echt tot leven. Deze personages uit de tv-serie kunnen allerlei spannende scènes naspelen met behulp van accessoires zoals een riem, een potloodspeer en een zandloper. Deze accessoires zijn belangrijk voor de personages in de tv-serie en zorgen voor extra speelplezier.

Andere geweldige kenmerken

De LEGO® DREAMZzz™ Het Grimmonster bouwset heeft nog veel meer geweldige kenmerken die kinderen zullen aanspreken. Zo is het Grimmonster volledig verstelbaar, met een in allerlei standen verstelbare romp, armen en benen. Dit maakt het gemakkelijk voor kinderen om hem te poseren en verschillende scènes na te spelen. Daarnaast heeft het Grimmonster een kooi in zijn borstkas waar hij zijn gevangenen in kan opsluiten, waardoor de spanning alleen maar toeneemt.

Urenlang speelplezier

De LEGO® DREAMZzz™ Het Grimmonster bouwset is ontworpen voor kinderen van 7 jaar en ouder en biedt urenlang speelplezier. Of kinderen nu alleen spelen of met vrienden, deze set zorgt voor eindeloos avontuur en creativiteit. Met een hoogte van ongeveer 21 cm is het Grimmonster een indrukwekkende verschijning die zeker indruk zal maken.

Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd

LEGO® staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en veiligheid. De LEGO® stenen zijn ontworpen om altijd consistent op elkaar aan te sluiten, waardoor kinderen eindeloos kunnen bouwen en spelen zonder beperkingen. Daarnaast zijn LEGO® stenen uitvoerig getest om te voldoen aan strikte veiligheidsnormen, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken tijdens het spelen.

Bouw en speel met behulp van de LEGO® Builder app

De LEGO® DREAMZzz™ Het Grimmonster bouwset wordt geleverd met bouwinstructies op basis van verhalen die ook digitaal beschikbaar zijn in de LEGO® Builder app. Met deze app kunnen kinderen niet alleen de set in elkaar zetten, maar ook nieuwe verhalen en avonturen ontdekken.

Bestel nu en beleef een legendarisch avontuur

Klaar voor een avontuur vol spanning en actie? Bestel nu de LEGO® DREAMZzz™ Het Grimmonster bouwset en red Cooper uit de klauwen van het gemene Grimmonster. Met deze set kunnen kinderen hun eigen verhaal kiezen en genieten van eindeloos speelplezier. Wacht niet langer en laat de fantasie tot leven komen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71454

Mateo en Z-Blob de robot

foto van lego set5008137

Droomwereld bundel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.