Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pegasus het vliegende paard 71457

Vlieg mee naar de magische wereld van Dromenwereld met de LEGO® DREAMZzz™ Pegasus het vliegende paard (71457) bouw- en speelset. Deze set bevat 2 bouwmogelijkheden en stimuleert de creativiteit van kinderen. Met verstelbare onderdelen en 4 figuren kunnen kinderen hun eigen verhalen in de tv-serie naspelen. Deze set biedt urenlang speelplezier voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Waar is LEGO Pegasus het vliegende paard 71457 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
482
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
71457
lego insiders punten icoon
397
punten

Vlieg mee naar de magische wereld van Dromenwereld met de LEGO® DREAMZzz™ Pegasus het vliegende paard (71457) bouw- en speelset. Deze set is gebaseerd op de spannende tv-serie en volgt het avontuur van Zoey, die haar vriendin Nova probeert te redden uit de handen van het angstaanjagende nachtmerriewezen Susan op Pegasus het vliegende paard! Met deze set kunnen kinderen van 8 jaar en ouder hun creativiteit gebruiken en hun eigen verhalen bedenken voor Zoey's reddingsmissie.

Deze set bevat 1 bouwset met maar liefst 2 bouwmogelijkheden. Kinderen kunnen ervoor kiezen om een vogelfiguur voor Zoey te bouwen of om haar vleugels te geven. Deze 2 bouwmogelijkheden zorgen niet alleen voor dubbel zo veel speeltijd, maar stimuleren ook de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen.

Het Pegasus speelgoed heeft fantastische details en een verstelbaar hoofd, heupen, hoeven en staart. Dit betekent dat kinderen de figuur gemakkelijk kunnen poseren en ermee kunnen spelen. Bovendien kunnen de gedetailleerde troon van de Heer der Nachtmerries en Zoey's vogel op de rug van het wezen worden bevestigd. Zo wordt het speelplezier alleen maar groter!

Deze LEGO® DREAMZzz™ Pegasus set bevat 3 minifiguren: Zoey, Nova en de Heer der Nachtmerries, plus een figuur van Susan. Hiermee kunnen kinderen verschillende scènes uit de tv-serie naspelen en hun eigen avonturen bedenken. De set is ontworpen voor kinderen van 8 jaar en ouder en biedt urenlang speelplezier, zowel alleen als met vrienden.

Het Pegasus vliegende paard heeft een indrukwekkende hoogte van ca. 20 cm en zal zeker de aandacht trekken in de speelkamer. Met zijn verstelbare onderdelen kan het paard in allerlei standen worden gezet, waardoor kinderen hun eigen verhalen tot leven kunnen brengen.

Deze set bevat bouwinstructies op basis van verhalen, zodat kinderen stap voor stap kunnen bouwen en spelen. Deze instructies zijn ook digitaal beschikbaar in de LEGO® Builder app, waardoor kinderen nog meer plezier kunnen beleven aan het bouwproces.

Net als alle LEGO® stenen zijn de stenen in deze set van uitstekende kwaliteit. Ze zijn ontworpen om altijd consistent op elkaar aan te sluiten, zodat kinderen gemakkelijk kunnen bouwen en spelen. Bovendien zijn LEGO® stenen uitvoerig getest om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen, dus ouders kunnen gerust zijn dat dit speelgoed veilig is voor hun kinderen.

Dus laat je fantasie de vrije loop en ga op avontuur in de Dromenwereld met de LEGO® DREAMZzz™ Pegasus het vliegende paard bouw- en speelset! Deze set zit boordevol actie, spanning en mogelijkheden. Verzamel alle personages uit de tv-serie en beleef je eigen droomavonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40657

Droomdorp

foto van lego set71455

Het Grimmonster

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.