Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Krokodilauto 71458

Beleef avonturen in de droomwereld met LEGO set 71458. Bouw de krokodilauto en versla de Nachtjager of ga achter hem aan met de terreinwagen en miniboot. De set bevat verstelbare armen en benen, een schijfschieter en een vrachtwagenmodus. Ontmoet Cooper, Jayden en de enge Nachtjager. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Bestel nu en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Krokodilauto 71458 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
494
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
71458
lego insiders punten icoon
472
punten

Welkom in de droomwereld! Kinderen vanaf 8 jaar kunnen nu hun eigen avonturen beleven met de LEGO® DREAMZzz™ Krokodilauto (71458) bouw- en speelset. Laat je fantasie de vrije loop en help Jayden om te ontsnappen aan de enge Nachtjager!

Deze geweldige set biedt niet één, maar twee bouwmogelijkheden. Kies jij ervoor om de krokodilauto te bouwen en de nachtmerries te verslaan? Of ga je liever voor de supersnelle terreinwagen en miniboot om ze achterna te zitten? Het is helemaal aan jou! Met de verstelbare armen en benen van de krokodilauto en de verborgen schijfschieter in de bek van de krokodil, kun je je eigen spannende avonturen bedenken. En in de vrachtwagenmodus heeft het voertuig rollende wielen, een afneembaar dak en ruimte voor een minifiguur. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen droomvoertuig!

Maar dat is nog niet alles. Deze bouw- en speelset bevat ook fantastische minifiguren. Ontmoet Cooper en Jayden, en natuurlijk de angstaanjagende Nachtjager. Hij komt met een coole speelgoedmotor en een gemene helper. Kunnen Jayden en Cooper hem te slim af zijn?

De LEGO® DREAMZzz™ Krokodilauto bouw- en speelset (71458) is perfect voor kinderen van 8 jaar en ouder. Speel alleen of samen met vrienden en beleef urenlang speelplezier. De set is ontworpen voor eindeloze fantasierijke avonturen. Laat je creativiteit de vrije loop en verzin je eigen verhalen.

Met afmetingen van ongeveer 8 cm hoog, 45 cm lang en 15 cm breed, is het model indrukwekkend en gedetailleerd. Het is een eyecatcher in elke LEGO® verzameling. En met de bouwinstructies die gebaseerd zijn op verhalen, kun je deze set ook digitaal verkennen in de LEGO® Builder app. Dus ook online kun je je fantasie de vrije loop laten!

De LEGO® stenen in deze set zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn ontworpen om altijd consistent op elkaar aan te sluiten en zijn uitgebreid getest om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Je kunt dus met een gerust hart bouwen en spelen.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de droomwereld met de LEGO® DREAMZzz™ Krokodilauto bouw- en speelset (71458) en beleef spannende avonturen met Jayden, Cooper en de rest van de minifiguren. Deze set biedt eindeloze mogelijkheden en zorgt voor urenlang speelplezier. Laat je fantasie de vrije loop en red Jayden van de enge Nachtjager!

Koop nu de LEGO® DREAMZzz™ Krokodilauto bouw- en speelset (71458) en maak je verzameling compleet. Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van spannende avonturen en creatief spelen. Bestel vandaag nog en laat de droomwereld tot leven komen!

Let op: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Gebruik onder toezicht van volwassenen.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71456

Mevrouw Castillo's schildpadbusje

foto van lego set71471

Mateo's terreinwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.