Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stal met droomwezens 71459

Ontdek de betoverende LEGO DREAMZzz™ Stal met droomwezens (setnr. 71459). De bouw- en speelset is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt eindeloos speelplezier. De set bevat een werkende windmolen en een boerderij met openende ramen en deuren. Kinderen kunnen nieuwe vrienden maken en de stal ontdekken. Daarnaast kunnen ze het hert decoreren als een vliegende Pegasus of een bewaker van het bos. De verstelbare onderdelen zorgen voor diverse speelmogelijkheden. De set wordt geleverd met gedetailleerde minifiguren en is geschikt voor solo- of groepsspelen. De stal heeft een formaat dat ideaal is om mee te spelen en ergens neer te zetten. De bouwinstructies zijn beschikbaar in de LEGO Builder app. Bestel nu en ervaar de betoverende wereld van LEGO DREAMZzz™!

Waar is LEGO Stal met droomwezens 71459 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
681
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
71459
lego insiders punten icoon
637
punten

Ontdek de betoverende Stal met droomwezens (setnr. 71459) van LEGO® DREAMZzz™, speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 8 jaar en gebaseerd op de populaire tv-serie. Deze bouw- en speelset zit boordevol natuurlijke details en nieuwe vriendjes die kinderen laten kennismaken met mythische wezens en magische bloemen. Laat de verbeelding van kinderen opbloeien met deze geweldige set!

In deze set kunnen kinderen spelen met een werkende windmolen en de boerderij, met ramen en deuren die echt open kunnen. Ontdek alle geheimen van de stal en maak nieuwe vrienden, waaronder 2 schattige Droomlingen. Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier!

Met deze set heb je maar liefst 2 bouwmogelijkheden. Decoreer het hert als een majestueuze vliegende Pegasus of als een prachtige bewaker van het bos. De keuze is aan jou! Dit stimuleert niet alleen je creativiteit, maar verdubbelt ook de speeltijd. Beleef dubbel zoveel avonturen met één set!

Het hert heeft een verstelbaar hoofd en poten, waardoor je het makkelijk kunt poseren en verschillende scènes kunt naspelen. En het gewei kan zelfs worden verwisseld met bloemen uit de stal! Hoe leuk is dat? Deze set wordt geleverd met gedetailleerde minifiguren van Izzie, Zoey, Cooper en mevrouw Castillo, plus Z-Blob en twee schattige Droomling paddenstoelen. Samen hebben jullie vast en zeker veel plezier!

De stal is ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt urenlang speelplezier, alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes. De afmetingen van de stal zijn ongeveer 18 cm hoog, 47 cm breed en 12 cm diep. Een perfect formaat om mee te spelen en ergens neer te zetten in je kamer!

Bij deze set krijg je bouwinstructies op basis van verhalen. De instructies zijn ook digitaal beschikbaar in de LEGO® Builder app. Zo kun je op een interactieve manier de stal bouwen en meteen aan de slag met spelen! Daarnaast zijn LEGO® stenen altijd van uitstekende kwaliteit en sluiten ze consistent op elkaar aan. Je kunt erop rekenen dat ze goed werken en lang meegaan. Veiligheid staat ook voorop, daarom zijn LEGO® stenen uitvoerig getest om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Ben jij klaar om de betoverende wereld van de Stal met droomwezens te ontdekken? Laat je creativiteit de vrije loop en laat je verwonderen door de magie van de LEGO® DREAMZzz™! Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71454

Mateo en Z-Blob de robot

foto van lego set5008137

Droomwereld bundel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.