Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De ruimtebus van meneer Oz 71460

Beleef een avontuur in de Dromenwereld met de LEGO® DREAMZzz™ De ruimtebus van meneer Oz (71460). Help Mateo en meneer Oz om de Dromenwereld te redden van nachtmerriewezens. Bouw de ruimtebus en pas deze aan met raketten en blasters. Met minifiguren en leuke functies voor urenlang speelplezier. Bestel vandaag nog en begin met het creëren van jouw eigen spannende verhalen!

Waar is LEGO De ruimtebus van meneer Oz 71460 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
878
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
71460
lego insiders punten icoon
750
punten

Beleef een wild avontuur in de Dromenwereld met de LEGO® DREAMZzz™ De ruimtebus van meneer Oz (71460) bouw- en speelset! Kinderen van 9 jaar en ouder kunnen zich uitleven met deze set die is gebaseerd op de spannende tv-serie. Help Mateo en meneer Oz om de Dromenwereld te redden van een bende nachtmerriewezens!

Deze set is niet alleen supergaaf om te bouwen, maar biedt ook eindeloos speelplezier. Nadat de basis van de schoolbus/spaceshuttle is voltooid, kunnen kinderen hun eigen avontuur kiezen. Ze kunnen de ruimtebus aanpassen met raketten en blasters, of een enorm kanon, starfighter en miniruimteschip bouwen. Dubbel zo veel plezier en dubbel zo veel speeltijd!

Het model van de ruimtebus heeft gave features. De cockpit kan worden geopend, achterin zijn er laadkleppen en er zijn draaibare stuwraketten en blasters om af te vuren. Zo kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en de meest unieke avonturen bedenken.

En laten we de fantastische minifiguren niet vergeten! Meneer Oz en Mateo zijn gedetailleerd ontworpen en helpen het avontuur tot leven te brengen. Kinderen kunnen de bemanning in het ruimteschip plaatsen en zijn klaar om op te stijgen!

Natuurlijk heeft deze set nog veel meer te bieden. Hier zijn enkele geweldige kenmerken:

- Schiet de Dromenwereld in – kinderen kunnen fantasierijk spelen met de LEGO® DREAMZzz™ De ruimtebus van meneer Oz (71460) bouwset, gebaseerd op de tv-serie.
- Een spannend ruimteavontuur – met de set kunnen kinderen samen met meneer Oz en zijn aap Albert spelen dat ze ontsnappen aan Susan en haar bende nachtmerriewezens.
- 2 manieren om te bouwen – kinderen kunnen ervoor kiezen om het ruimtespeelgoed aan te passen met raketten en blasters of een enorm kanon, een starfighter en een miniruimteschip te bouwen om het te begeleiden.
- Leuke functies – de ruimtebus heeft een cockpit die open kan, laadkleppen aan de achterkant, draaibare stuwraketten en blasters.
- 2 minifiguren – de set wordt geleverd met minifiguren van Mateo en meneer Oz, plus figuren van Albert (de aap van meneer Oz), Z-Blob en Susan.
- Urenlang speelplezier – de set is ontworpen voor kinderen van 9 jaar en ouder voor urenlang speelplezier, alleen of met vrienden.
- Afmetingen – de ruimtebus is ongeveer 12 cm hoog, 41 cm lang en 33 cm breed.
- Een helpende hand – de set bevat bouwinstructies op basis van verhalen die ook digitaal beschikbaar zijn in de LEGO® Builder app.
- Uitstekende kwaliteit – LEGO® stenen zijn ontworpen om altijd consistent op elkaar aan te sluiten.
- Veiligheid gegarandeerd – LEGO® stenen zijn uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de ruimtebus van meneer Oz en sta klaar voor een wild avontuur in de Dromenwereld! Deze LEGO set is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van bouwen, spelen en hun fantasie de vrije loop laten. Bestel vandaag nog en begin met het creëren van jouw eigen spannende verhalen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40657

Droomdorp

foto van lego set71461

Fantastische boomhut

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.