Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Fantastische boomhut 71461

Ontsnap naar de magische wereld van LEGO® DREAMZzz™ met de Fantastische boomhut (71461) bouwset! Deze set is ontworpen voor kinderen vanaf 9 jaar en biedt volop ruimte voor fantasierijk spel en avontuur. De boomhut kan op 2 verschillende manieren worden gebouwd, heeft geweldige details en stimuleert de fantasie en creativiteit van kinderen. Met de bouwinstructies op basis van verhalen en de LEGO® Builder app is het bouwen een eitje. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Kortom, een absolute must-have voor avonturiers en bouwliefhebbers!

Waar is LEGO Fantastische boomhut 71461 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
1257
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
71461
lego insiders punten icoon
787
punten

Ontsnap naar de magische wereld van LEGO® DREAMZzz™ met de Fantastische boomhut (71461) bouwset! Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 jaar en neemt hen mee naar de thuisbasis van de helden uit de LEGO® DREAMZzz™ tv-serie. Met maar liefst 3 delen om te ontdekken, is er volop ruimte voor fantasierijk spel en avontuur.

De Fantastische boomhut is gebaseerd op de magische boomhut waar de helden van DREAMZzz elkaar ontmoeten. Het beschikt over 3 verschillende gebieden: de keuken van mevrouw Castillo, de slaapkamer van Izzie en Mateo met een woonkamer, en een uitkijktoren met een geweldige schommel. Elk deel is uniek en biedt eindeloze mogelijkheden voor het creëren van verhalen en het beleven van avonturen.

Maar dat is nog niet alles! De boomhut kan op 2 verschillende manieren worden gebouwd - in de feestmodus of verdedigingsmodus. Kinderen kunnen zelf kiezen welk avontuur ze willen beleven en kunnen coole hangplekken of verdedigingsstations toevoegen om de helden en een Droomling te beschermen tegen nachtmerriewezens. Met deze set zijn de mogelijkheden eindeloos!

Wat deze bouwset echt uniek maakt, zijn de geweldige details. Mevrouw Castillo’s broodrooster kan bijvoorbeeld transformeren in een bagelblaster, wat zorgt voor extra speelplezier. Daarnaast staan er overal in de boomhut Mateo's droomverfflessen, wat een vleugje magie aan het spel toevoegt. De set wordt compleet gemaakt door de minifiguren van belangrijke personages, waaronder mevrouw Castillo, Izzie, Mateo en de Nachtjager. Met deze figuren kunnen kinderen de actie tot leven brengen en hun eigen avonturen bedenken.

Niet alleen is deze bouwset ontzettend leuk om mee te spelen, het stimuleert ook de fantasie, creativiteit en fijne motoriek van kinderen. Het is een geweldige manier om kinderen bezig te houden en hen te laten genieten van urenlang speelplezier, alleen of samen met vrienden. Daarnaast kan de set ook gebruikt worden als decoratie in de slaapkamer of als onderdeel van een LEGO® verzameling.

Met een hoogte van ongeveer 40 cm, een breedte van 37 cm en een diepte van 14 cm, is de boomhut ook nog eens een eyecatcher in elke kamer. Het is een indrukwekkend bouwwerk dat zeker de aandacht zal trekken. En met de bouwinstructies op basis van verhalen, die ook digitaal beschikbaar zijn in de LEGO® Builder app, is het bouwproces een eitje.

Net als alle LEGO® stenen, is deze set gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. De stenen zijn ontworpen om altijd consistent op elkaar aan te sluiten, wat zorgt voor stabiele en stevige constructies. Bovendien zijn LEGO® stenen uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Zo kunnen ouders met een gerust hart hun kinderen laten spelen.

Kortom, de LEGO® DREAMZzz™ Fantastische boomhut (71461) bouwset is een absolute must-have voor jongeren en volwassenen die van avontuur, fantasie en bouwen houden. Het biedt eindeloze mogelijkheden voor spel en creativiteit, zowel voor individueel spel als voor samen met vrienden. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de magie van DREAMZzz met deze geweldige bouwset!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40657

Droomdorp

foto van lego set71455

Het Grimmonster

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.