Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Nachtmerrie haaienschip 71469

Duik in de meeslepende actie van de Dromenwereld met de LEGO® DREAMZzz™ Nachtmerrie Haaienschip (71469) bouw- en speelset, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 10 jaar. Bouw een stoer schip of indrukwekkende tank en laat je creativiteit de vrije loop. Het schip zit vol coole functies en wordt geleverd met 4 gedetailleerde minifiguren. Bouwinstructies en spannende verhalen zijn beschikbaar in de LEGO® Builder-app. Een opvallende aanwinst voor je LEGO® collectie.

Waar is LEGO Nachtmerrie haaienschip 71469 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
1389
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
71469
lego insiders punten icoon
1050
punten

Duik in de meeslepende actie van de Dromenwereld met de LEGO® DREAMZzz™ Nachtmerrie Haaienschip (71469) bouw- en speelset, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 10 jaar! Dit onverschrokken avontuur draait om Izzie's favoriete knuffel die gevangen is genomen en samengevoegd met een angstaanjagend piratenschip. Nu kunnen kinderen hun eigen gevaarlijk monstervoertuig bouwen en de spannendste scenario's bedenken!

Deze set biedt een ongelooflijke bouwervaring met 2 verschillende manieren om het voertuig te bouwen - als een stoer schip of als een indrukwekkende tank! Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je het schip in elkaar zet met krachtige motoren en zeilen. Of kies ervoor om de tankmodus te bouwen, compleet met coole accessoires en vliegende oogballen. De mogelijkheden zijn eindeloos en nodigen uit tot creativiteit en urenlang speelplezier!

Het LEGO® DREAMZzz™ Nachtmerrie Haaienschip zit boordevol coole functies waar kinderen dol op zullen zijn. Open de bek van het haaienschip en plaats een minifiguur binnenin. Ontdek een geheime schatkist met slechts één druk op de knop. Verwijder de cabine aan de achterkant voor nog meer avontuurlijke actie. En dat is nog niet alles! Het haaienschip heeft ook draaibare geschutskoepels aan beide zijden, een kooi en een valluik in het midden. Alles wat je nodig hebt voor een episch avontuur in de Dromenwereld!

Deze set bevat ook 4 gedetailleerde minifiguren: Mateo, Izzie, Nova en de Heer der Nachtmerries. Breng het verhaal tot leven terwijl je de minifiguren op spannende missies stuurt en het ultieme gevecht tussen goed en kwaad nabootst! De set is ontworpen voor urenlang speelplezier, zowel alleen als met vrienden. Verzamel al je LEGO®-vrienden en ga samen op avontuur in de Dromenwereld!

Met een indrukwekkende hoogte van ongeveer 31 cm, een lengte van 60 cm en een breedte van 25 cm is het Nachtmerrie Haaienschip een opvallende aanwinst voor je LEGO® collectie. Laat het schip pronken op je bureau, in de woonkamer of creëer je eigen display. De keuze is aan jou!

Maar dat is nog niet alles! Bij deze set ontvang je ook bouwinstructies op basis van verhalen die beschikbaar zijn in zowel gedrukte vorm als in de LEGO® Builder app. Leer stap voor stap hoe je het Nachtmerrie Haaienschip bouwt terwijl je geniet van een spannend verhaal. Het is een geweldige manier om je bouwvaardigheden te verbeteren en je verbeelding te stimuleren!

Ontdek de uitstekende kwaliteit van LEGO® stenen die ontworpen zijn om perfect op elkaar aan te sluiten, elke keer weer. Met LEGO® kun je bouwen, spelen en je eigen avonturen creëren zonder grenzen. En maak je geen zorgen over de veiligheid, want LEGO® stenen zijn uitgebreid getest om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Zo kun je zorgeloos blijven bouwen en spelen!

Dus waar wacht je nog op? Duik in de Dromenwereld en bouw je eigen LEGO® DREAMZzz™ Nachtmerrie Haaienschip! Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je een stoer schip of een indrukwekkende tank bouwt. Verover de zeven zeeën of laat je tank los op gevaarlijke missies. Het avontuur wacht op jou!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71453

Izzie en Bunchu het konijn

foto van lego set71477

De Droomtoren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.