Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mateo's terreinwagen 71471

Beleef een magisch avontuur in de LEGO DREAMZzz wereld met set 71471. Deze set, geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, bevat Mateo's terreinwagen die kan worden omgebouwd tot een buggy of quadcopter. Ontdek de magische zandloper en creëer je eigen droomavontuur met de gedetailleerde minifiguren. Stimuleer daarnaast fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en creativiteit. Begin vandaag nog aan dit epische avontuur!

Waar is LEGO Mateo's terreinwagen 71471 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
94
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71471
lego insiders punten icoon
65
punten

Droom je ervan om een onvergetelijk avontuur te beleven in de betoverende wereld van LEGO® DREAMZzz™? Dan is de gloednieuwe LEGO set met serie nummer 71471 absoluut iets voor jou! Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar en neemt je mee op een magische reis samen met de heldhaftige figuren Mateo en Z-Blob.

Met Mateo's terreinwagen kunnen jij en je vrienden de spannende tv-serie van LEGO DREAMZzz tot leven brengen. Maar dat is nog niet alles - deze set biedt twee spannende bouwmogelijkheden, waardoor je al je fantasie de vrije loop kunt laten. Bouw het speelgoedvoertuig om tot een stoere buggy of ga voor een adembenemende quadcopter. De keuze is aan jou!

In de buggy-modus is Mateo's terreinwagen een krachtig en robuust voertuig met draaiende wielen. Perfect om over elk terrein te rijden en de meest uitdagende obstakels te overwinnen. Maar wanneer de situatie om luchtondersteuning vraagt, transformeer je de terreinwagen eenvoudig tot een compacte quadcopter. Dankzij de krachtige motoren zweeft de quadcopter moeiteloos door de lucht en kun je vanuit vogelperspectief de mooiste plekjes van de LEGO DREAMZzz wereld ontdekken.

En alsof dat nog niet genoeg is, komt deze set tot leven met de LEGO DREAMZzz personages. Ontmoet Mateo, de dappere avonturier, compleet met een schieter om zichzelf te beschermen tegen gevaarlijke wezens. En laten we Z-Blob niet vergeten, Mateo's kleverige hulpje dat altijd klaar staat om te helpen. Met deze gedetailleerde minifiguren kunnen kinderen hun eigen droomavontuur bouwen en de meest fantastische verhalen beleven.

Maar wat is een LEGO DREAMZzz avontuur zonder een uitdaging? In deze set worden kinderen uitgedaagd om de magische zandloper terug te vinden. Waar deze verborgen is? Daar kom je alleen achter door je creativiteit en bouwvaardigheden te gebruiken. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest spannende en onverwachte wendingen in je eigen droomavontuur.

De LEGO DREAMZzz wereld zit boordevol actie en plezier, maar biedt ook een educatieve ervaring. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en creativiteit tijdens het bouwen van de verschillende voertuigen en het bedenken van hun eigen verhalen. Daarnaast stimuleert deze set ook het spelen in groepsverband, waarbij kinderen samen met vrienden of familie de avonturen van Mateo en Z-Blob kunnen ontdekken.

Haal vandaag nog de LEGO set 71471 in huis en begin aan een episch avontuur in de LEGO DREAMZzz wereld. Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of net begint, deze set biedt eindeloos speelplezier voor zowel jongeren als volwassenen. Laat je creativiteit de vrije loop, bouw je eigen voertuigen en beleef de meest betoverende dromen met Mateo en Z-Blob. Let's go!

Laatste update: 2024-01-11 22:21:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71456

Mevrouw Castillo's schildpadbusje

foto van lego set71475

De ruimteauto van meneer Oz

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.