Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Izzie's narwal-luchtballon 71472

Lego set 71472 is een creatieve bouwset geïnspireerd op de tv-serie Lego Dreamzz, bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar. In de set kunnen kinderen een walvisfiguur bouwen dat ook kan worden omgebouwd tot een luchtballon of een strijdwagenboot. De set bevat ook personages, zoals de heldin Izzie en de schurk Grimgebroed. Kinderen worden aangemoedigd hun eigen avonturen te bedenken en hun fantasie de vrije loop te laten met deze eindeloze set vol leuke details en verrassende functies. Met Lego Dreamzz kunnen kinderen hun eigen droomwerelden en bouwwerken creëren en telkens weer opnieuw beginnen.

Waar is LEGO Izzie's narwal-luchtballon 71472 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
156
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71472
lego insiders punten icoon
104
punten

Laten we ons onderdompelen in de betoverende wereld van LEGO® DREAMZzz™! Deze te gekke bouwset, geïnspireerd op de spannende tv-serie, is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar. Ze kunnen nu samen met de dappere LEGO DREAMZzz heldin Izzie haar trouwe dierenvriendje Bunchu het konijn redden van die akelige schurk. En weet je hoe ze dat gaan doen? Door samen een walvisfiguur te bouwen!

Met deze creatieve set worden kinderen aangemoedigd hun eigen avonturen te bedenken en hun fantasie de vrije loop te laten. En het wordt nog leuker, want ze hebben maar liefst twee bouwmogelijkheden! De set zit boordevol gave functies, zoals een bek die open kan en genoeg ruimte binnenin om kleine voorwerpen zoals decoratieve tegels en ballonnen op te bergen. En als klap op de vuurpijl kunnen kinderen het diepzeediermodel vervolgens ombouwen tot een luchtballon of een snelle en wendbare strijdwagenboot. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De LEGO DREAMZzz personages komen echt tot leven in deze set. Zo hebben we natuurlijk heldin Izzie, die altijd klaarstaat voor een nieuw avontuur. En laten we vooral de schurkachtige Grimgebroed niet vergeten, die het op Bunchu gemunt heeft. Maar gelukkig heeft Izzie haar slimme trucs en bouwkunsten bij de hand om Bunchu te redden en de schurk te slim af te zijn. En met een schattig figuurtje van Bunchu het konijn kunnen kinderen de hele verhaallijn tot leven brengen en hun eigen droommodellen maken. Laat je fantasie de vrije loop en bouw jouw eigen LEGO DREAMZzz avontuur!

Ben je klaar om de wereld van Izzie en haar vrienden te betreden? Deze LEGO set geeft je de vrijheid om je eigen avontuur te creëren en de held van je eigen verhaal te worden. Ga op reis door de magische wereld van DREAMZzz en ontdek de meest wonderlijke bouwwerken. Stap aan boord van de narwal-luchtballon en zweef hoog boven de wolken. Laat je verwonderen door het adembenemende uitzicht terwijl je samen met Izzie en Bunchu op zoek gaat naar de schurk. Maar pas op, want Grimgebroed ligt overal op de loer!

Of kies ervoor om je avontuur op volle zee voort te zetten met de strijdwagenboot. Deze snelle en wendbare boot laat je het water doorklieven als een echte kapitein. Houd je goed vast, want het avontuur wacht op je! En vergeet niet om onderweg Bunchu te redden en Grimgebroed te slim af te zijn. Met jouw creativiteit en bouwkunsten is niets onmogelijk!

Met deze LEGO bouwset zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk je eigen verhalen. Creëer de meest betoverende werelden en bouw de mooiste bouwwerken. De set zit boordevol leuke details en gave functies die je keer op keer zullen verrassen. Open de bek van de walvis en ontdek wat voor spannende verrassingen daarbinnen te vinden zijn. Speel met de decoratieve tegels en ballonnen en maak je eigen unieke ontwerpen.

En het beste van alles? Met LEGO DREAMZzz kan je jouw avontuur telkens opnieuw beginnen. Bouw de set om naar de luchtballon en maak een spectaculaire vlucht door de lucht. Ervaar het gevoel van totale vrijheid terwijl je hoog boven de wereld zweeft. Of transformeer de set in de strijdwagenboot en ga op zoek naar nieuwe uitdagingen op volle zee. Met LEGO DREAMZzz zijn er geen grenzen aan jouw fantasie!

Dus waar wacht je nog op? Duik in de betoverende wereld van LEGO DREAMZzz en beleef de meest geweldige avonturen. Help Izzie haar dierenvriendje Bunchu te redden en versla samen Grimgebroed. Wees de held van je eigen verhaal en laat zien wat je kunt bouwen. Met LEGO DREAMZzz zijn de mogelijkheden eindeloos en kan je jouw eigen droommodellen maken.

Haal nu jouw LEGO set in huis en begin aan een onvergetelijk avontuur. Verken de DREAMZzz wereld, red Bunchu en versla Grimgebroed. Kies jouw favoriete bouwmogelijkheid en laat je creativiteit de vrije loop. Met LEGO DREAMZzz ben jij de regisseur van je eigen droomverhaal. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en beleef de meest magische avonturen met LEGO DREAMZzz!

Laatste update: 2024-01-11 22:26:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71476

Zoey en Zian de Kattenuil

foto van lego set71475

De ruimteauto van meneer Oz

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.