Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De ruimteauto van meneer Oz 71475

Duik in de spannende wereld van LEGO® DREAMZzz™ met set 71475: De ruimteauto van meneer Oz speelgoed. Beleef avonturen met meneer Oz en help Jayden te redden van de gemene Grimgebroed. Bouw de ruimterover of spaceshuttle en ontdek de onbekende planeten. Met grijparm, satelliet, en minishuttle zijn de mogelijkheden eindeloos. Beleef jouw eigen ruimteavontuur en bestel nu voor urenlang speelplezier!

Waar is LEGO De ruimteauto van meneer Oz 71475 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
350
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71475
lego insiders punten icoon
195
punten

Welkom in de wereld van LEGO® DREAMZzz™! Ben jij klaar voor een spannend avontuur? Duik in de huid van meneer Oz en help hem Jayden te redden van de gemene Grimgebroed. Met de De ruimteauto van meneer Oz speelgoed (setnummer 71475) ben jij de held en bepaal jij hoe het verhaal zich ontvouwt!

Deze bouwset is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar. Het is gebaseerd op de spectaculaire tv-serie en laat jou de hoofdrol spelen. Stap in de schoenen van meneer Oz en Albert en beleef onvergetelijke avonturen in de ruimte. Ontdek hoe het leven als astronaut eruit ziet en reis door het oneindige heelal.

Met deze set kun je op 2 verschillende manieren bouwen. Kies jij voor de ruimterover modus of ga je liever voor de spaceshuttle? De keuze is helemaal aan jou! In de ruimterover modus beschikt het model over een intrekbare grijparm, een beweegbare satelliet en een minirover. Je kunt alle kanten op met deze coole functies! Verken de onbekende planeten en verzamel belangrijke data met de satelliet. Gebruik de grijparm om obstakels te overwinnen en losse onderdelen op te pakken. Of laat de minirover los op de planeet en race door het ruimtelandschap!

Wil je liever de ruimte verkennen in een spaceshuttle? Dat kan ook! Bouw de De ruimteauto van meneer Oz om en ga op een intergalactisch avontuur. In de spaceshuttle modus is het model uitgerust met twee grote schietkanonnen en een minishuttle. Bescherm jezelf tegen de vijanden met de schietkanonnen en stuur de minishuttle naar gevaarlijke missies. De mogelijkheden zijn eindeloos en het enige wat telt is je eigen fantasie!

DREAMZzz helden meneer Oz en Jayden staan klaar om samen met jou de set tot leven te brengen. Herbeleef jouw favoriete scènes uit de tv-serie en laat je fantasie de vrije loop. De bouwset bevat ook figuren van Albert en de Grimgebroed. Pas op voor de verstelbare tentakels van de Grimgebroed, want ze kunnen de minifiguur van Jayden grijpen. Alleen jij kunt hem redden en ervoor zorgen dat het kwaad wordt verslagen!

Met de De ruimteauto van meneer Oz speelgoed ben jij de regisseur van je eigen ruimteavontuur. Bouw, speel en creëer onvergetelijke verhalen. Verleg je grenzen, ontdek nieuwe werelden en laat je creativiteit de vrije loop. De mogelijkheden zijn grenzeloos en jij bepaalt het verloop van het avontuur. Beleef eindeloos speelplezier met deze geweldige LEGO set!

Ben jij klaar om de ruimte in te duiken? Met de spannende De ruimteauto van meneer Oz speelgoed set (71475) zijn de mogelijkheden eindeloos. Ontdek de ruimte op jouw manier en word een echte LEGO held! Bestel deze fantastische set nu en beleef urenlang speelplezier.

Laatste update: 2024-01-11 21:52:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5008137

Droomwereld bundel

foto van lego set71472

Izzie's narwal-luchtballon

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.