Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zoey en Zian de Kattenuil 71476

Duik in de betoverende wereld van de LEGO DREAMZzz Zoey en Zian de Kattenuil bouwset (71476) en red Zian van de gemene Nachtjager. Deze bouwset biedt urenlang speelplezier en stimuleert de verbeelding en creativiteit van jong en oud. Met bijgevoegde minifiguren en coole accessoires kunnen kinderen hun favoriete scènes uit de tv-serie herbeleven of zelf nieuwe verhalen bedenken. Bestel nu en laat het avontuur beginnen!

Waar is LEGO Zoey en Zian de Kattenuil 71476 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
437
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71476
lego insiders punten icoon
325
punten

Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de magie van de LEGO® DREAMZzz™ Zoey en Zian de Kattenuil (71476) bouwset. Stap in de betoverende wereld geïnspireerd op de spannende tv-serie en help de heldin Zoey om Zian te redden van de gemene Nachtjager. Deze buitengewone bouwset is geschikt voor jonge avonturiers vanaf 9 jaar oud.

Duik in de Droomwereld en beleef een onvergetelijk avontuur vol spanning en sensatie! Met behulp van de bouwinstructies gebaseerd op boeiende verhalen, kunnen kinderen op twee verschillende manieren aan de slag. Laat je verbeelding de vrije loop en bouw Zian als een mysterieuze Kattenuil met prachtige vleugels om te ontsnappen aan enge nachtmerries. Of verander Zian in een majestueuze Kattenpauw met een betoverende staart, klaar om tegen kwaadaardige wezens te strijden.

Ga de strijd aan en breng de actie tot leven met de drie bijgevoegde minifiguren: Zoey, Cooper en de verschrikkelijke Nachtjager. Laat je helden Zoey en Cooper samenwerken om de Nachtjager te verslaan en zijn handlangers Sneak en Snivel te slim af te zijn. Met Zoey's schietende boog en Coopers vliegende motor hebben ze alle benodigde hulpmiddelen om de spannendste scènes na te spelen en nieuwe avonturen te bedenken.

Deze LEGO® DREAMZzz™ bouwset staat garant voor urenlang speelplezier en stimuleert de verbeelding en creativiteit van jong en oud. Kinderen kunnen hun favoriete scènes uit de tv-serie herbeleven of zelf nieuwe verhalen bedenken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Naast de avontuurlijke speelfiguren bevat deze bouwset ook coole accessoires die het speelplezier naar een hoger niveau tillen. Zoey's schietende boog is de perfecte manier om de vijanden op afstand te houden, terwijl Cooper's vliegende motor hem in staat stelt om snel door de Droomwereld te navigeren. Met deze fantastische extra's kunnen kinderen hun eigen unieke avonturen bedenken en hun fantasie de vrije loop laten.

De LEGO® DREAMZzz™ Zoey en Zian de Kattenuil bouwset is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook erg leerzaam. Kinderen ontwikkelen hun bouwvaardigheden, fijne motoriek en probleemoplossend vermogen terwijl ze de set in elkaar zetten. Daarnaast stimuleert het speelgoed de creativiteit en fantasie, wat essentiële vaardigheden zijn voor de ontwikkeling van jonge kinderen.

Deze magische LEGO® bouwset is ontworpen voor kinderen vanaf 9 jaar oud, maar ook volwassen LEGO® fans zullen genieten van de nostalgie en het plezier dat deze set biedt. Herbeleef je jeugd en duik samen met Zoey en Zian in de wondere wereld van de Droomwereld.

De LEGO® DREAMZzz™ Zoey en Zian de Kattenuil bouwset (71476) is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar. Laat je kinderen kennismaken met de eindeloze mogelijkheden van LEGO® en geef ze de kans om hun eigen avonturen te creëren.

Met LEGO® ben je nooit uitgespeeld! Combineer de LEGO® DREAMZzz™ bouwset met andere LEGO® sets en creëer je eigen unieke wereld. Bouw een heel dorp, een mysterieus kasteel of een spannende racebaan. Met LEGO® is alles mogelijk!

Kortom, de LEGO® DREAMZzz™ Zoey en Zian de Kattenuil bouwset is een must-have voor alle avontuurlijke bouwers. Duik in de betoverende wereld van de Droomwereld en red Zian van de gemene Nachtjager. Laat je verbeelding de vrije loop en beleef urenlang speelplezier met deze fantastische LEGO® bouwset. Bestel nu en laat het avontuur beginnen!

Laatste update: 2024-01-11 22:18:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71456

Mevrouw Castillo's schildpadbusje

foto van lego set71475

De ruimteauto van meneer Oz

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.