Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Droomtoren 71477

Ontdek de betoverende wereld van LEGO set 71477! Met de DREAMZzz Droomtoren bouwset kunnen kinderen vanaf 9 jaar hun eigen avonturen beleven. Ze kunnen kiezen uit 2 bouwmogelijkheden en hun fantasie de vrije loop laten. Verdedig het huis van de gemene Heks tegen de Zandman en zijn dienaar Sneak, en creëer eindeloze magische avonturen met de kleurrijke minifiguren. Deze speelgoedkasteel bouwset stimuleert creativiteit en biedt talloze speelmogelijkheden.

Waar is LEGO De Droomtoren 71477 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
723
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71477
lego insiders punten icoon
585
punten

Ontdek de betoverende wereld van de LEGO DREAMZzz Droomtoren! Kinderen vanaf 9 jaar kunnen nu zelf de avonturen uit de spannende tv-serie beleven met deze magische bouwset. Help onze dappere helden om het huis van de gemene Heks te verdedigen tegen de gevreesde Zandman en zijn sluwe dienaar Sneak.

Met deze speelgoedkasteel bouwset wordt de fantasie van kinderen geprikkeld. Ze kunnen kiezen uit maar liefst 2 verschillende bouwmogelijkheden! Transformeer de Droomtoren in een imposant fort of een elegante speelgoedtoren. In de vestingmodus beschikt het model over een krachtig zandloperkanon, terwijl de torenmodus een draaibare bovenkant heeft. Beide bouwmogelijkheden zijn voorzien van fantastische accessoires, zoals een wapenrek, een toverdrankgedeelte en een magisch boek. Daarnaast zijn er ook fantasiedieren toegevoegd, zoals een verstelbare vogel en spin, om het avontuur nog spannender te maken.

Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen verhalen met de minifiguren Izzie, Mateo, Logan, de Zandman en natuurlijk de gemene Heks. Ook Sneak, de sluwe handlanger van de Heks, is van de partij. Deze kleurrijke figuurtjes brengen de kasteelspeelset tot leven en staan garant voor eindeloos speelplezier. Bedenk je eigen dromen en nachtmerries en beleef samen met je vrienden de meest magische avonturen!

Met de LEGO DREAMZzz Droomtoren bouwset duik je in een wereld vol spanning en sensatie. Verdedig het magische huis van de Zandman tegen de duivelse plannen van de Heks. Laat je niet intimideren door haar gemene trucjes en toverdranken! Kies je voor de vestingmodus, dan ben je klaar om het kanon af te vuren en de vijand te verslaan. In de torenmodus kun je de bovenkant draaien en zo de vijand slim af zijn. Laat je verbeelding spreken en bedenk talloze avonturen in dit betoverende LEGO universum.

De LEGO DREAMZzz Droomtoren is niet zomaar een bouwset. Het is een speelgoedkasteel dat kinderen stimuleert om hun creativiteit te gebruiken en hun eigen verhalen te verzinnen. Met maar liefst 2 bouwmogelijkheden kunnen ze eindeloos variëren en hun fantasie de vrije loop laten. Daarnaast zijn er ook nog allerlei spannende accessoires toegevoegd om het spel nog realistischer te maken. Hang je wapens op aan het handige wapenrek, brouw toverdrankjes in het toverdrankgedeelte en open het magische boek om geheime spreuken te ontdekken.

Naast deze te gekke accessoires bevat de Droomtoren ook een aantal fantastische figuurtjes. Help Izzie, Mateo en Logan om de boosaardige plannen van de Heks te dwarsbomen. Izzie is een slimme en moedige jongedame, Mateo een stoere ridder en Logan een grappige en nieuwsgierige jongen. Samen staan ze sterk tegen de duistere krachten! Maar pas op voor Sneak, de handige dienaar van de Heks. Deze grijnzende figuur staat altijd klaar om zijn meesteres te helpen en zal er alles aan doen om het jou moeilijk te maken.

Laatste update: 2024-01-11 22:43:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71475

De ruimteauto van meneer Oz

foto van lego set71471

Mateo's terreinwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.