Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Never Witch's Midnight Raven 71478

Duik in de wereld van LEGO DREAMZzz™ met set 71478: De Middernacht Raaf van de Nooitheks. Maak de schurkachtige raaf en bouw deze om tot een raaf-hut en nachtmerrie-wezens. Met minifiguren en een spannend verhaal voor kinderen vanaf 9 jaar. Beleef avonturen en versla de Nooitheks!

Waar is LEGO The Never Witch's Midnight Raven 71478 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
1203
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71478
lego insiders punten icoon
650
punten

Stap binnen in een wereld vol fantasie met deze LEGO® DREAMZzz™ De Middernacht Raaf van de Nooitheks (71478) bouwset voor kinderen vanaf 9 jaar. Geïnspireerd door de spannende tv-show, stelt deze bouwset jongens en meisjes in staat om een geweldige raaf te creëren voordat ze 2 spannende manieren ontdekken om het opnieuw te bouwen.



Jonge dromers zullen plezier hebben in het bouwen van de schurkachtige raaf van de Nooitheks voordat ze het transformeren in een raaf-hut of een verzameling van 3 nachtmerrie-wezens: een wandelend huis, een ketelspin en een reusachtige raaf! Het huis-speelgoed heeft een open dak en deur, het spin-speelgoed heeft een verplaatsbare kooi en poten, en het raaf-speelgoed heeft beweegbare vleugels en veren.



Mateo, Astrid, de Nooitheks, Dizzy en Dogan minifiguren, samen met een Z-Blob figuur, brengen het avontuur tot leven. De set bevat ook bouwinstructies met een verhaal, waardoor kinderen zich kunnen onderdompelen in de actie en helden kunnen worden terwijl ze de droomjagers helpen om de Nooitheks te verslaan.

Laatste update: 2024-04-24 15:24:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.