Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zoey's Cat Motorcycle 71479

Laat je verbeelding op hol slaan met Zoey's Cat Motorcycle van LEGO DREAMZzz. Bouw een stoere katmotor en help Zoey haar herinnering terug te krijgen van de gemene raaf. Voel de spanning van de achtervolging en bouw je eigen avonturen met dit unieke speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar.

Waar is LEGO Zoey's Cat Motorcycle 71479 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
226
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71479
lego insiders punten icoon
130
punten

Laat je verbeelding op hol slaan met de LEGO® DREAMZzz™ Zoey's Cat Motorcycle (71479) motor speelgoed. Geïnspireerd door de spannende tv-show, stelt deze opnieuw te bouwen speelgoedkat voor kinderen jongens en meisjes vanaf 7 jaar in staat om de droomwereld in te rijden met een stoer LEGO voertuig.

De raaf van de Never Witch heeft een herinnering gestolen en kinderen moeten Zoey helpen deze terug te krijgen! Met 2 bouwopties om uit te kiezen, zullen jonge dromers het geweldig vinden om het verstelbare katfiguur in elkaar te zetten voordat ze het transformeren in een geweldige katmotor met wielen of een snelle speelgoedkat met turbo boosters. De katmotor achtervolgt de raaf en de speelgoedkat vecht het uit.

Een leuk traktatiespeeltje om creativiteit aan te wakkeren, deze LEGO DREAMZzz set wordt tot leven gebracht door 2 minifiguren, waaronder Zoey, die aan de achterkant van het katmodel bevestigd kan worden en wordt geleverd met een schietende boogaccessoire. Het bevat ook instructies voor het bouwen van het verhaal, waardoor kinderen droomwereldhelden kunnen worden terwijl ze 2 avonturen beleven en dubbel zoveel fantasierijk spelplezier beleven met dit creatieve kattenthema-speelgoed.

Stap in de droomwereld met Zoey's Cat Motorcycle (71479) en laat je verbeelding de vrije loop! Met dit LEGO set kun je je eigen avonturen beleven en de herinnering terugvinden die de ondeugende raaf heeft gestolen. Bouw je eigen katfiguur en kies of je het transformeert tot een stoere katmotor met wielen of een snelle speelgoedkat met turbo boosters.

Voel de spanning van de achtervolging terwijl de katmotor de raaf probeert in te halen, terwijl Zoey dapper strijdt met haar boogaccessoire. Bouw je eigen verhalen en speel ze na met de 2 minifiguren in deze set. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met dit unieke LEGO DREAMZzz speelgoed.

Ga op avontuur met Zoey en haar katmotor en word een held in de droomwereld. Help Zoey om haar herinnering terug te krijgen en versla de gemene raaf met behulp van je verbeelding en creativiteit. Laat je inspireren door dit magische LEGO set en beleef eindeloze uren speelplezier.

Laatste update: 2024-04-24 15:30:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.