Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Logan the Mighty Panda 71480

Duik in de magische wereld van LEGO® DREAMZzz™ met de Logan de Sterke Panda (71480) bouwset voor kinderen vanaf 7 jaar. Help Logan zijn gestolen herinnering terug te krijgen door een krachtige LEGO panda te bouwen. Twee modellen mogelijk: een poseerbare panda en een pandakrijger of pandamachine. Inclusief 2 minifiguren en verhaalgedreven bouwinstructies. Perfect cadeau voor dierenliefhebbers en fans van de LEGO DREAMZzz TV-show.

Waar is LEGO Logan the Mighty Panda 71480 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
342
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71480
lego insiders punten icoon
195
punten

Stap in de magische wereld van LEGO® DREAMZzz™ met de Logan de Sterke Panda (71480) bouwset, een fantastische bouwbare pandaspeelgoedset voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar. Geïnspireerd door de spannende TV-show, stelt deze dierenbouwset kinderen in staat om het fantastische beestenrijk binnen te treden.



De boze raaf van de Nooitheks heeft een herinnering gestolen van Logan en kinderen moeten hem helpen deze terug te krijgen door een machtige LEGO panda te bouwen! Jonge dromers kunnen het dierenfiguur bouwen, dat poseerbaar is en bamboepantser draagt, voordat ze hun verbeelding de vrije loop laten door het te transformeren in een pandakrijger die op 2 poten staat of een pandamachine die op 4 poten staat. Beide modellen hebben een 6-studs schieter en een open cockpit.



Een perfect cadeau voor dierenliefhebbers en fans van de LEGO DREAMZzz TV-show, deze set bevat 2 minifiguren: held Logan en zijn duistere dubbelganger Dogan. Het bevat ook verhaalgedreven bouwinstructies, die kinderen inspireren om zich onder te dompelen in het avontuur terwijl ze dubbel zoveel speelmogelijkheden hebben met dit fantasierijke speelgoed.

Laatste update: 2024-04-24 15:25:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.