Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Izzie's Dream Animals 71481

Laat je betoveren door de LEGO DREAMZzz Izzie's Dream Animals set (71481) voor kinderen vanaf 8 jaar. Bouw en herbouw magische droomwezens en help Izzie haar herinnering terug te krijgen van de kwaadaardige witch's raven. Met eindeloze avonturen en creatief spelplezier, is deze set een must-have voor fans van fantasie en avontuur.

Waar is LEGO Izzie's Dream Animals 71481 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
328
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71481
lego insiders punten icoon
260
punten

Laat je fantasie de vrije loop met de LEGO® DREAMZzz™ Izzie's Dream Animals (71481) set voor kinderen vanaf 8 jaar. Gebaseerd op de spannende tv-show, stelt deze dieren speelset meisjes en jongens in staat een magisch ei speelgoed te ontdekken dat herbouwbare droomwezenfiguren bevat.

De raaf van de Never Witch heeft een herinnering gestolen van Izzie en creatieve kinderen kunnen haar helpen deze terug te krijgen met deze fantasierijke speelset. Het biedt 3 spannende bouwmodi voor jonge dromers: ze kunnen het ei bouwen als een magisch rood panda speelgoed voordat ze het herbouwen als een fantastisch vogel speelgoed of een zeeschildpad speelgoed. De rode panda kan de raaf op het land achtervolgen, de fantastische vogel kan de raaf in de lucht najagen en de mythische schildpad kan de raaf onder water volgen.

Deze LEGO DREAMZzz set wordt tot leven gebracht door 2 minifiguren: heldin Izzie en kwaadaardige dubbelganger Dizzy, plus een droomwezen figuur en een mini rode panda figuur. Het bevat ook verhaalgedreven bouwinstructies waarmee kinderen zich kunnen onderdompelen in de actie terwijl ze genieten van grenzeloos fantasierijk spelplezier.

Stap in de magische wereld van Izzie's Dream Animals en ontdek de kracht van creativiteit en verbeelding. Laat je meeslepen door het epische avontuur van Izzie en haar vrienden terwijl ze de slechte witch's raven confronteren en hun herinneringen terughalen. Met eindeloze mogelijkheden voor spel en plezier, is deze LEGO set een must-have voor fans van fantasie en avontuur.

Laat je dromen uitkomen en beleef urenlang speelplezier met de LEGO DREAMZzz Izzie's Dream Animals set. Of je nu een ervaren bouwer bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, deze set biedt voor ieder wat wils. Met zoveel details en leuke functies, zal deze set zeker een favoriet worden in je LEGO collectie.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Izzie's Dream Animals en laat je verbeelding de vrije loop met deze betoverende LEGO set. Verzamel alle drie de droomwezens en beleef eindeloos speelplezier met deze unieke en magische bouwset. Haal het beste uit je bouwvaardigheden en creëer je eigen fantasierijke avonturen met de LEGO DREAMZzz Izzie's Dream Animals set (71481).

Laatste update: 2024-04-24 15:31:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.